Bacha Bazi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Afganlarin ufak erkek cocuklarina kadin kiyafeti giydirip zengin erkekler karsisinda oynatma gelenegi. Aksaminda cocugun sahibi (pezevengi demek daha dogru olur) , pedofiliye satiyor ve geceyi birlikte geciriyorlar.
Kahrolun helak olun emi...

Nilo bu konuyu açalı yıllar oldu eskidi

• Üzgün
Tepkiler: W
Gelenek mi? Bu rezaleti daha önce duymuştum ve bir ara yasaklanmış fakat ABD'nin Afganistan işgali sonrası yine artmış.
Dünya insan ve çocuk hakları örgütleri neredeler acaba?

Afganistan Bağımsız İnsan Hakları Komisyonu'na (AIHRC) göre kurbanlar sık sık dövülüyor. Mağdurların %81'i ise bu gelenekten kaçmaya çalışırken tüm bunlar başına geliyor.

Afgan iç savaşı sırasında Taliban İslami olmayan ve şeriat yasalarına aykırı olarak görüldüğü için Bacha Bazi'yi yasa dışı ilan etmişti. 1993'ten 2001'deki ABD işgaline kadar bu geleneği uygulayanlar ölümle cezalandırıldı. ABD'nin 2001 yılında Afganistan'ı işgal etmesi, Afganistan'daki bazı ezilen grupların, örneğin kadınların beklentilerini artırırken, aslında Bacha Bazi'nin yaygınlığını da arttırmış oldu.

Afganistan'da çocuk istismarı yasa dışı olmasına rağmen cinsel istismarı meşru kılan Bacha Bazi yasa dışı değil!

Küçücük Erkek Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunmayı Meşrulaştıran Sözde Afgan Geleneği: Bacha Bazi

osmanlı da bulunan ic oglanliginin pejmürde versiyonudur.

Herşeye diyecek lafı olan İslam buna bişi demiyor mu.

Bunlara kapalı devre bir yayın yapacaksın. Afgan kardeşlerim yolunuz yok diil diye. Adam olana ekmek su vereceksin. Yok ben bir tarla faresi olarak kalmak istiyorum diyeni itlaf edeceksin. Sene olmuş 2022 dünyanın uğraştığı adamlara bak.

Son düzenleme:
şu gelen tehlikeye bak, hala yok kim kimin yanında yok türk sağcısı yok kürt solcusu konuşuluyor.
kendi çocuğunuzun geleceğinde bunu reva mı görüyorsunuz?

Midem kaldırmıyor artık. Hadi dünyanın başka bir yerinde yaşanınca üzülüp geçiyordun, sövüp çıkıyordun işin içinden. Ha belki onlar için gayet normal bir durum onu da bilemem. Ama yaşadığımız topraklara sirayet edince iş bambaşka bir boyut alıyor. Nefretim asla onlara değil. Çünkü yaşayışları, “kültürleri”, “normalleri” bu. Nefretim onların ülkemize gelmeleri için önayak olanlara, gitmelerine de engel olanlara. Geri kabul anlaşması ile gitseler bile tekrar iade ediliyorlar. Yarınki seçim biraz da bunun tercihi olacak. Zira ben şu an bu mesajı yazarken bile onlarcası gelmiş olabilir.

Midem kaldırmıyor artık. Hadi dünyanın başka bir yerinde yaşanınca üzülüp geçiyordun, sövüp çıkıyordun işin içinden. Ha belki onlar için gayet normal bir durum onu da bilemem. Ama yaşadığımız topraklara sirayet edince iş bambaşka bir boyut alıyor. Nefretim asla onlara değil. Çünkü yaşayışları, “kültürleri”, “normalleri” bu. Nefretim onların ülkemize gelmeleri için önayak olanlara, gitmelerine de engel olanlara. Geri kabul anlaşması ile gitseler bile tekrar iade ediliyorlar. Yarınki seçim biraz da bunun tercihi olacak. Zira ben şu an bu mesajı yazarken bile onlarcası gelmiş olabilir.

Zina'nın her türü zina. Bunda erkek kız ayrımı yok. Kendi uydurduğunuz yakıştırmaları gerçek sanmanız da sizin cehaletiniz. Bu arada sen de Rakı içiyorsun ve kimliğinde Müslüman yazıyor ve bir Müslüman ülkesinde yaşıyorsun. Şimdi Hanefi mezhebine göre Rakı helæl mı oluyor?

@ibadeath ve @ismail89 hadi yine iyisiniz, bedevi dansöz kültürü artık kapınıza kadar geldi. Seversiniz siz böyle şeyleri. Artık Akp teşkilatlarıyla birlikte laiklerin yaptığı içkili eğlenceler yerine, Irak pavyonu tarzında eğlence kulüplerinde bol bol eğlenirsiniz. Sizi gidi sizi.
Zina'nın her türü zina. Bunda erkek kız ayrımı yok. Kendi uydurduğunuz yakıştırmaları gerçek sanmanız da sizin cehaletiniz. Bu arada sen de Rakı içiyorsun ve kimliğinde Müslüman yazıyor ve bir Müslüman ülkesinde yaşıyorsun. Şimdi Hanefi mezhebine göre Rakı helæl mı oluyor?
Ya şimdi benim yaşım tutmuyor ya Bedevi İsmayıl, soruyorum sana bu işin rakı içmeyle veya helal haram ile ne alakası var? Adam belki inanmıyor, belki Müslüman değil? Kimliğinde Müslüman yazması onu Müslüman yapmıyor. Tabi bu sizin içinde geçerli. Bunu neden soruyorum;

Bu çocuk dansöz olayı Araplarda İslam'dan önce de vardı. Bedevilerin bu çapsız kültürünü ne maksatla savunuyorsunuz?

@ibadeath ve @ismail89 hadi yine iyisiniz, bedevi dansöz kültürü artık kapınıza kadar geldi. Seversiniz siz böyle şeyleri. Artık Akp teşkilatlarıyla birlikte laiklerin yaptığı içkili eğlenceler yerine, Irak pavyonu tarzında eğlence kulüplerinde bol bol eğlenirsiniz. Sizi gidi sizi.

Ya şimdi benim yaşım tutmuyor ya Bedevi İsmayıl, soruyorum sana bu işin rakı içmeyle veya helal haram ile ne alakası var? Adam belki inanmıyor, belki Müslüman değil? Kimliğinde Müslüman yazması onu Müslüman yapmıyor. Tabi bu sizin içinde geçerli. Bunu neden soruyorum;

Bu çocuk dansöz olayı Araplarda İslam'dan önce de vardı. Bedevilerin bu çapsız kültürünü ne maksatla savunuyorsunuz?
Afgan olması onu Müslüman yapıyorsa, benim yazdığımda da bir sıkıntı yok. @No Pasaran ne demek istediğimi anladı.
Doğu eğlence kültürüne illa parmak basmak istiyorsan, bizde de Cengi ver, Köçek var. Ama sen hayatının büyük bir kısmını yurt dışında geçirdiğine göre bunlar sana yabancı gelebilir.

Geri