'Bacaklarını topla' kampanyası başladı

Konu sahibi son olarak 1224 gün önce görüldü
bi arada bacağını kapat kampanyası başlatılsın tüm resimlerdeki hatunların bacakları hem çirkin hemde açık :dusun:

Erkek bayan gibi bacağını kapatarak zaten oturamaz ama bari erdemli oturuş şekli olsun yani ne o öyle bacaklarını yayıp oturruyorlar bide yanındaki bayansa dikkat edilmeli, bazen bacaklarıda temas ediyor çantayı kafasına indiresim geliyor ozaman:s Ama bu kampanya boş kampanya , uyan görgü kuralarına göre davranır zaten gerekte duymaz böyle kampanyaya.

Erkek bayan gibi bacağını kapatarak zaten oturamaz ama bari erdemli oturuş şekli olsun yani ne o öyle bacaklarını yayıp oturruyorlar bide yanındaki bayansa dikkat edilmeli, bazen bacaklarıda temas ediyor çantayı kafasına indiresim geliyor ozaman:s Ama bu kampanya boş kampanya , uyan görgü kuralarına göre davranır zaten gerekte duymaz böyle kampanyaya.

metroya binince ayakta git kanka :p takılmayın böyle şeylere akaryakıt fiyatlarını geriye çek kampanyası başlasın :hih: :burun:

kızlar ben olsam oturup bacak temasına razı olurdum,sanki o kalabalıkta ayakta gitmek daha sıkıntılı gibi geldi bana sdlkajsd

metroya binince ayakta git kanka :p takılmayın böyle şeylere akaryakıt fiyatlarını geriye çek kampanyası başlasın :hih: :burun:
Ben zaten çok fazlla toplu araçlara yada metroya binmem çok nadir ,ama binincede bazen böyle gereksiz görgüsüzlerlede karşılaşıyoruz kankacım :)

Ben zaten çok fazlla toplu araçlara yada metroya binmem çok nadir ,ama binincede bazen böyle gereksiz görgüsüzlerlede karşılaşıyoruz kankacım :)

bak kanka akaryakıtta en pahalı petrolü kullanan 7. ülke olmasaydık :D:D herkesin kendi aracı olurdu kimse toplu taşıma aracına binmezdi :D:D gece gece doruklarda saçmalıyorum toplu taşımaya hayır deyip konudan uzaklaşıyorum :zuha:

bayanlara özel pembe otobüs projesi tekrar gündeme gelmiş bulunmakta :)
akıllı olun len ayırmasınlar bizi :)

Geri