'Bacaklarını topla' kampanyası başladı

Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü
Toplu taşıma araçlarında erkeklerin oturma şekillerine kadınlar sonunda isyan etti. Sosyal medyada 'yerimi işgal etme' ve 'bacaklarını topla' isimleriyle kampanya başlatıldı.

#yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtag'i ile Twitter'de başlatılan kampanyada erkeklerin metrobüs, otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında kadınları nasıl rahatsız ettiklerini gösteren fotoğrafları paylaştı. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını açarak oturan erkekler yüzünden sıkışan kadınlar çektikleri kareleri o an Twitter'da paylaşıyor. #yerimiişgaletme ve #bacaklarınıtopla hashtaglerine destek gittikçe artıyor.​
24083617.jpg
bacaks.jpg

benim bu sebeptendir ki; hep ayakta gecer toplu tasima yolculuklarim.
yada saatlerce birazcik yer acilsin diye diger metro oteki metro ooo ...

Lütfen çimlere basmayınız, muslukları açık bırakmayınız, yerlere çöp atmayınız gibi uyarıların bile birşey ifade etmediği bir zihniyette bu kampanyada birşey değiştirmez.
Bozuk zihniyetler laftan sözden anlamıyor ne yazık ki.

Ben direkt kalkıyorum öyle öküz gibi biri yanıma oturunca.

Zaten yer bulamıyoruz oturmaya bacak açtığımız kaldı vala güzel bir kampanya ama yarına unutulur..

Bence erkekler ölsünler :p
Çok şey istemiyor musunuz erkeklerden ? :cici:

Yukarıda ki resimlerden yola çıkarak söylüyorum kot pantolon giydikleri için bacak bacak üst üste atamıyorlar pantolon hele birde darsa sıkıyordur , bu yüzden yayılıyorlar öyle :)

4 sene İstanbul da kaldım da kıçım oğru dürüst bi oturak yüzü görmedi kaderim ayakta yolculuk etmek idi.Memlekete geldik arasıra servis kaçıyorda halk otobüsüne bineyim diyorum milletin hurrasında hep işe geç kalıyorum bende koltuk protostosu yapıcam arkadaş

Bence erkekler ölsünler :p
Çok şey istemiyor musunuz erkeklerden ? :cici:

Yukarıda ki resimlerden yola çıkarak söylüyorum kot pantolon giydikleri için bacak bacak üst üste atamıyorlar pantolon hele birde darsa sıkıyordur , bu yüzden yayılıyorlar öyle :)
Kızların pantolonları dahada dar :D bu bir mazaret olamaz bence

Ben de erkeklerin genel olarak böyle sünnet çocuğu gibi oturmasını anlamıyorum.

ben direkt elimi bacagına atıyorum, o da elini atarsa benimdir, atmazsa zaten hiç benim olmamıştır

Geri