Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o pozisyonda cok durma derim belin agrir sonra .
bacaklarini gosterince on planda tutunca belki daha çekici hissediyorsundur kendini. bu aliskanliktan kurtul bence.. seni yanlis anlayabilirler..;d
Bagdas kurup oturuyom heee.
Pozisyon önemli tabi, aegishjalmur siz yetkili bi ağbiye benziyorsunuz.
Pozisyon pozisyon bol bol görselli konu anlstımı yapabilirim ? :pp
aegishjalmur aslına bakarsan ben de kendime yakıştıramadım ne önerirsin :d
Aman ben kenara kayayım da eğitim zayiatı olmayayım paşa kumandan. askjdh
Kardeşim bu tanıdıklar gario garip nicklerle gelmesin artık shdjdkdkdk
Yok ya maksat bilgilenelim, ateş hattında değşlsşn![]()
Nikime küfreden aegishjalmur olsa.
Garip demişsin, hiç yakıştıra madım.
Ne demek ateş hattında değilsin, ben bu siperi boşuna mı kazdım şimdi? salkdas
Aghshshshs ayıp ettin şimdi aegishjalmur yazamayan kalmadı artık bakmadan...![]()
o pozisyonda cok durma derim belin agrir sonra .
bacaklarini gosterince on planda tutunca belki daha çekici hissediyorsundur kendini. bu aliskanliktan kurtul bence.. seni yanlis anlayabilirler..;d
doğru
bacak bacak üstüne atınca popomun bi tarafı kabak gibi ön plana çıkıyor bu da ister istemez seksi görünmeme neden oluyor. rahatsız olunabilir gerçekten nitekim bugüne kadar hiiç bir getirisi olmadı. iyi de diğer türlü oturunca da kötü anasını satim :oy:
Bende surekli bacak bacak ustune atarim ama hic popo oyle olmuyor :nee: dik otur bacak bacak ustune at.
Bide ben bacaklarimi dugum yapiyorum bacak bacak ustune attigin bacagin ayagini diger ayaginin bilegine dola annem cok kiziyoama bendede bu var iste :T: