bacak bacak üstüne atmadan duramıyorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar otururken bacak bacak üstüne atmadan duramıyorum. nerde olursam olayım. zaman mekan fark etmez isterseniz reisi cumhurun yanında olayım gene yaparım. bunun anatomik bi sebebi olabilir mi? düz oturunca boşluktaymışım gibi hissediyorum yani bilirsiniz işte yapmam gereken bişeyi yapmamışım gibi. kafama takıldı bu neden oluyor yani bi şekilde alışkanlık mı kazandım yoksa içgüdüsel mi? :dyg:

koca adamların yanında yapıyorum bazen gayri ihtiyari hoş olmuyor. kendime kızıyorum napıyosun olm! diye

Bileklerine ip bağla fazla açamazsın böylelikte de bacak bacak üstüne atmamış olursun :D

Bende öyleyim sonra hemen indiriyorum ama iki dakika sonra bakıyorm yine atmışım ne ara attım hiç hatırlamıyırm :p

Bacak bacak ustune atmak bazen diyalog halindeki kişiye gösterilen ilgiyi temsil ederken bazen savunmayi simgeleyebilir. Kimi kişinin karakteristik yapısı vucut diline istemsiz olarak sıklıkla yansır. Bu da diyalog halindeyken kendini başarılı bir şekilde ifade eden kişilerde görülür.

Topluluk karşısında konuşma yaparken elleri doğru hareketlerle kullanmak gerekir ve bu coğu zaman insanı strese sokar. Fakat elimizde bir kalem ya da başka bir şey olduğu zaman onun varlığından güç alarak daha rahat tavırlar sergileyebiliriz. Bosluk hissetme sebebiniz de bu ornekle aynı mantık aslında. Oturus sekliniz kendinizi ifade edisinizi etkiliyor olabilir. Bunun dışında bir zararı olduğunu düşünmüyorum.

Evet var,uzun yolculuklarda ya da bagdas kurup oturdugumda oluyor bana. Bacagimi koyacak yer bulamiyorum. Her turlu sekle giriyor. Bununla bi ilgisi var mi bilmiyorum ama en rahat boyle oturuyorum.

Bak o bende de var.
Sofrada yemek yerken bile istemsiz topluyorum yukarıdaya dogru ayagımı. Çok rahatsız edici bir şey.

ne anatomisi hacı işte bacak bacak üstüne atınca rahat oluyorsun başka açıklaması mı var :p

Bacak bacak ustune atmak bazen diyalog halindeki kişiye gösterilen ilgiyi temsil ederken bazen savunmayi simgeleyebilir. Kimi kişinin karakteristik yapısı vucut diline istemsiz olarak sıklıkla yansır. Bu da diyalog halindeyken kendini başarılı bir şekilde ifade eden kişilerde görülür.

Topluluk karşısında konuşma yaparken elleri doğru hareketlerle kullanmak gerekir ve bu coğu zaman insanı strese sokar. Fakat elimizde bir kalem ya da başka bir şey olduğu zaman onun varlığından güç alarak daha rahat tavırlar sergileyebiliriz. Bosluk hissetme sebebiniz de bu ornekle aynı mantık aslında. Oturus sekliniz kendinizi ifade edisinizi etkiliyor olabilir. Bunun dışında bir zararı olduğunu düşünmüyorum.

uzun lafın kısası ne güzel de özetlemişsin.

yorumlarınız ile beni aydınlattığınız için çok teşekkürler <3

Allah insanı güzel ve hayırlı bacak sahibi etsin. O bacak sahipleri de pm pls.

Ya bacak bacak üstüne at ama, şu hani vücudu tek lobun üstüne devirerek yapma o çok çirkin oluyor :p

Cips köylüsü bacagını poponun altına mı kıbivırıyon sen shdjdjdjd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri