Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin parayla pulla işin olmaz daha önemli şeylere sahipsin senBir gün kardeşlerimin başına bir bela gelmişti. Sabaha kadar evin kapısında nöbet tutmuştum. Onlar için çok şeyimi verdim. Helali hoş olsun. Annem babam da onları daha çok sevdi, onlara daha çok yatırım yaptılar. Miras tamamen onlara kalsa, zerre laf etmem. Ne onlardan, ne ana babadan, ne sevgi ne maddiyat beklentim olmadi. Ben abiligimi yaparim. İnsanlar mutlu olsun yeter. Biz kendi işimizi biliriz.
Yoo ablanlar davayi kazaninca sen zahmet etmeden kız kardeş olarak payına düşen hakkını alırsın 🤣Babam her şeyi annemin üzerine yaptı...kral... annem de muhtemelen en çok erkek kardeşime pay verir :d ablam dava açar peşini bırakmaz :d
kız kardeşim apartmanı ateşe verir... olan orada gariban bana olur...
sadece başımı sokacak bir dairelik pay versinler gerisi yeğenlerime kalabilir......Yoo ablanlar davayi kazaninca sen zahmet etmeden kız kardeş olarak payına düşen hakkını alırsın 🤣
Sen yinede böyle deme hepsini istiyorum hakkimin de ne verirlerse artık.sadece başımı sokacak bir dairelik pay versinler gerisi yeğenlerime kalabilir......