Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde vasiyet diye bişey yok. Yazsan da bişey olmaz. Eşit pay edip geçerler varisler arasında. Birine bişey bırakmak istiyorsanız bankadan geçmeyecek şekilde nakit vermelisiniz
Öncelikle ebeveynlerin bir kardeşin daha fazla ihtiyacı olmadığı halde bu tutumu gösteriyor oluşu oldukça üzücü. Bulunduğum ortamda konu ise muhakkak bu ayrımın karşısında olduğumu çekinmeksizin ifade ederim.
Kendi başıma gelir mi kestiremiyorum kardeşler olarak manevi yönden birbirimize çok bağlıyız. Ailem de bu ayrımı yapabilecek bakış açısına sahip değil. Ola ki böyle bir ayrımın muhatabı oldum bunun için savaş vermem fakat bu ayrı tutulma durumu beni çok üzer.