Hiç şahit olmadım ama;
Eminimki ilerde kötü bir hatıraya sahip olmaktır.
Eminimki ilerde kötü bir hatıraya sahip olmaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet, o durumda da cinsel kimliğini oluşturma açısından bazı sorunlar yaşayabilir ve bu durum da çocuklarda ters tepebilir. [emoji849] Çocuk yetiştirmek çok ciddi bir olay, ama bu bilinçte ebeveyn de kalmadı pek.Hıı hıı
Peki çocuk öpüştüklerine,seviştiklerine şahit olunca (defaatle)o dediğiniz psikolojik şeylerden olmuyor muymuş?
Onu da bi şeedin.
Evet, o durumda da cinsel kimliğini oluşturma açısından bazı sorunlar yaşayabilir ve bu durum da çocuklarda ters tepebilir. [emoji849] Çocuk yetiştirmek çok ciddi bir olay, ama bu bilinçte ebeveyn de kalmadı pek.
Dipçelerce: Artık çocuklar sürpriz yumurta gibi kaderine terk edilerek yetiştiriliyor.
Sevişmek başka bir olay ama. Öpmek insanidir ve sevgi göstergesidir. Saatlerce öpüşmekten bahsedildiğini zannetmiyorum.Hiç bilmiyorum.ss
Otobüste,sokakta öpüşmek normal bir şeymiş diyolla başka bi konuda.
Neyse ki otobüste sokakta hiç çocuk yok.
Sevişmek başka bir olay ama. Öpmek insanidir ve sevgi göstergesidir. Saatlerce öpüşmekten bahsedildiğini zannetmiyorum.
Midem bulandı teşekkürler [emoji21]Onda bence de bir şey yok.
Dildile vermeye değiniyordu arkadaşlar
Neyse![]()