Babalardan Para İsteme Yöntemleri - babadan nasıl para istenir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Baba ellibin borç versenediyom git çalış kazan diyo abime gidiyom yüzbin borç versene diyom tamam hallederiz diyo hiç halletmiyo anama gidiyom ana bi beş on bin borç versene diyom Babana git diyo muhteşem döngü içerisinde yuvarlanıp gidiyorum aile fertlerinden bitaneside işimi görsün ne var

Babam patronum babamin isini yapiyorum ama maasim hesabima yatiyor.

Arıyorum meraba canım babam finansal desteğe ihtiyacım var diyorum konu kapanıyor. :d

babişkoooooom param bitti :((((( üzgün ses tonu

Baba müşteriden parayı aldım o para bende rahat ol diyorum :D

Bizde ortam böyle

sşdlfksd tamam bende bu yöntemi deniciiim.
Genelde babam benden para istiyor ama :/
Kasanın anahtarını aldım :hi:

Babamın maaş kartını ben kullanıyorum zaten. İstememe gerek kalmıyor.

rahmetliye hiç böyle şekiller yapmamıştım. "baba para versene" diyordum, cebindekini veriyordu

çalışmaya başlayana kadar hep babamdan geçindim. numaraya gerek olmadı, hep direkt istedim. ömür boyu koca parası yiyen, ya da mütemadiyen sevgilisini tırtıklayan insanlara denk geldiğimde, bu konuda ahkam kesmelerine hayret ediyorum. :) bi tane var mesela çevremde. gerçi onun her konuda bi fikri var zaten. şimdiye dek parasını yediğim tek erkek neyse ki babam, hiç de gocunacak değilim bundan.

Baba lidyalıları biliyor musun?

İlkokul: Simit, ayran alıcam
Lise: Ya baba yakıt parası :mrslkm:
Üniversite: Baba kızın modern rahatsızlıkların huzuruna adım atacak. Lütfeen lütfen.:Sırıt:

Sonrası hiç istemedim.

Mekteb xercliyi sonra :D sigaret cekdiyimi bilmisdi anama demisdi xercliyin artir ondan Bundan sigaret dilenmesin ondan sonrada halede ureyim isteyende diyom pul lazim veriyorda vermesine sonra anama dir dir edir ne edir it oglu it bu qeder pulu :D calisir yenede bizden pul isyir calismasa pul isteyir yani veziyet beledir

Sent from my P'9983 using Tapatalk

Geri