Herkesin çok iyi bildiği gibi babadan para istemek oldukça sıkıntılı bir süreçtir. Yüz kızarır, bahaneler aranır, babanın para isteme sürecini uzatmak için ve "belki vazgeçer" umuduyla sorduğu saçma sapan sorular cevaplanır. Sonucun başarılı olmasını isteyenlere bir kaç önerimiz var.
1-)Yanına oturulur ve beklenir, güldüğü ilk anda şak diye söylenir.
Başta yüz ifadesi değişir, somurtur falan ama genellikle istenilen parayı verir.
2-)Vereceği parayla alınan eşyadan kendisinin de yararlanacağı izlenimi verilir;
Bu playstation var yaa çok deli bişi, birlikte oynarız hem hiç sıkılmazsın.
3-)Baba Aslısu gidiyor ama ben gidemiyorum. Param yok, gidecek param olsa da orda yiyecek bir şey almaya param kalmaz. Ama gitmeyi de çok istiyorum!
En etkili para koparma yoludur.
4-)vay vay vay bir ceket bir adama bu kadar mı yakışır ya, hele o pantolon, o gömlek, şu saç, şu yakışı...
- kaç para istiyorsun söyle?
5-) Yeşilaycı arkadaşlarla spora başladık baba, salona yazılacağım süper tüm yıl için azıcık bir para alıyorlar.
Aferin evladıma, al hadi al, sen böyle hayırlı işler yap canımı ye.
6-)Babacığım zaten hiç izin vermiyorsun bir şey yapmama. Para vermemek için yapıyorsun değil mi?
Haydaaa!!
7-)Para bozdurma bahanesi de %100 çalışır.
"Baba bozuk paran var mı?" sorusu işini bilenler için yeterlidir.
8-)Yıl olmuş 2014 hala babasından para isteyenler var sözüyle gururlu ayakları yapılır.
Çekinip ondan istemeyeceğinizi düşünen babanız çıkarır çaktırmadan verir.
9-)Kitap ya da okul aidatı konuları da oldukça hassas konulardır;
Baba okuldan kitap istediler her biri 35 $. TL bile değil yani düşün artık.
10-)Hiç olmadı anne devreye sokulunca olay çözülür zaten.
-Anne param bitti. Babama söylesene.
1-)Yanına oturulur ve beklenir, güldüğü ilk anda şak diye söylenir.
Başta yüz ifadesi değişir, somurtur falan ama genellikle istenilen parayı verir.
2-)Vereceği parayla alınan eşyadan kendisinin de yararlanacağı izlenimi verilir;
Bu playstation var yaa çok deli bişi, birlikte oynarız hem hiç sıkılmazsın.
3-)Baba Aslısu gidiyor ama ben gidemiyorum. Param yok, gidecek param olsa da orda yiyecek bir şey almaya param kalmaz. Ama gitmeyi de çok istiyorum!
En etkili para koparma yoludur.
4-)vay vay vay bir ceket bir adama bu kadar mı yakışır ya, hele o pantolon, o gömlek, şu saç, şu yakışı...
- kaç para istiyorsun söyle?
5-) Yeşilaycı arkadaşlarla spora başladık baba, salona yazılacağım süper tüm yıl için azıcık bir para alıyorlar.
Aferin evladıma, al hadi al, sen böyle hayırlı işler yap canımı ye.
6-)Babacığım zaten hiç izin vermiyorsun bir şey yapmama. Para vermemek için yapıyorsun değil mi?
Haydaaa!!
7-)Para bozdurma bahanesi de %100 çalışır.
"Baba bozuk paran var mı?" sorusu işini bilenler için yeterlidir.
8-)Yıl olmuş 2014 hala babasından para isteyenler var sözüyle gururlu ayakları yapılır.
Çekinip ondan istemeyeceğinizi düşünen babanız çıkarır çaktırmadan verir.
9-)Kitap ya da okul aidatı konuları da oldukça hassas konulardır;
Baba okuldan kitap istediler her biri 35 $. TL bile değil yani düşün artık.
10-)Hiç olmadı anne devreye sokulunca olay çözülür zaten.
-Anne param bitti. Babama söylesene.