Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim ailemde zengin dedelerden gelme zenginlik,babamda annemde çalışmış üstüne koymuşş,
bende çalışıyorumm hiç şımarık olmadım bu zenginlikle
her zengin şımarık olur diye bir kaide yok çalışmaz diyede yokk....
Sağolsunlar hiç bir konuda eksik birakmadilar beni ne istediysem o oldu.Bende onlari utandiracak hiç birşey yapmadim bu zamana kadar. Biraz sindirmekle alakali bir durum bu hiç bir zaman paraninverdiği şımarıklık olmadi bende aksine daha da mütevazi oldum, bana böyle gösterildi çünkü. Hatta şuanda hiç ihtiyacim olmamasina rağmen çalışıyorum. Ben Özellikle bir kadinin her koşulda çalişmasindan yanayim, hayatin ne göstereceği hiç bire zaman belli olmaz.
Kisaca; o şimariklik dediğiniz karakterle alakali, sindirmekle alakali bir şey eee karakter de bozuksa yapacak bir şey yok geçmiş olsun..
Babam ın serveti 100 milyon banka da 10milyonum var herşey ayağıma geliyor kapının önündeki bakkal amcanın banka hesabına telden atıyorum 100 TL direk diyorum abi 7 paket marlboro sağolsun getiriyır hemen bu arada paraya sıkışan varsa bana solesin gönderiyim havale eft fark etmez canlarım
Genelde İİBF'lidir . Baba müteahhittir. Bmw kullanır. Bangır bangır Ece Seçkin dinler. Bugüne kadar kızları parasıyla tavladığı için sosyal yönü zayıftır ve pek düşünceli değildir. Kısa paça pantolon giyer mutlaka arabası ya da plakası bir sosyal medya hesabında vardır,yazılıdır. Bir gün bir kayaya toslayana kadar böyle devam eder. (istisnalar azımsanmayacak kadar mevcuttur)
Babanın maddi zenginliği kadar çocuklarını yetiştirmekte de becerileri varsa muazzam eğitim imkanları ve yetiştirilmiş bir karakterle ülkesi adına değer haline gelmiş bir gence dönüşebileceği gibi
20 li yaşlarının sonunda babası uyuşturucuyu bırakabilsin diye rehabilitasyona yatırdığında çekeceği acıları babasının tüm zenginliğinin kat be kat misli de olabilecek kişidir.
Sözüm o dur ki.. Sadece babasının mali durumu kişiyi nitelemeye yetmez ..