Babadan Zengin İnsan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
dedem çok zenginmiş ,babam üzerine eklemiş ve eklemekte.ben kendi birikimime bakıyorum :p

Benim ailemde zengin dedelerden gelme zenginlik,babamda annemde çalışmış üstüne koymuşş,
bende çalışıyorumm hiç şımarık olmadım bu zenginlikle
her zengin şımarık olur diye bir kaide yok çalışmaz diyede yokk....

Ne kadar zengin olursan o en güzeli çalışma...

Eskiden dedelerim zengin idi ve paylasirdilar. Simdi ki bazi buyuklerimde zengin, ama pinti. Mal ugruna giriyorlar birbirlerine. Utanc verici -.-

100 like gelirse 100 bin dolarlı selfie atıyorum beyler.

Sağolsunlar hiç bir konuda eksik birakmadilar beni ne istediysem o oldu.Bende onlari utandiracak hiç birşey yapmadim bu zamana kadar. Biraz sindirmekle alakali bir durum bu hiç bir zaman paraninverdiği şımarıklık olmadi bende aksine daha da mütevazi oldum, bana böyle gösterildi çünkü. Hatta şuanda hiç ihtiyacim olmamasina rağmen çalışıyorum. Ben Özellikle bir kadinin her koşulda çalişmasindan yanayim, hayatin ne göstereceği hiç bire zaman belli olmaz.
Kisaca; o şimariklik dediğiniz karakterle alakali, sindirmekle alakali bir şey eee karakter de bozuksa yapacak bir şey yok geçmiş olsun..​

Babamdan çok zengin olsam buraya yazmaya utanırdım.

Cidden şaka mısınız shlhskskym

Babadan zengin değilim kendimden zenginim Bilginize.

#mirasdegilalinteri

Babam ın serveti 100 milyon banka da 10milyonum var herşey ayağıma geliyor kapının önündeki bakkal amcanın banka hesabına telden atıyorum 100 TL direk diyorum abi 7 paket marlboro sağolsun getiriyır hemen bu arada paraya sıkışan varsa bana solesin gönderiyim havale eft fark etmez canlarım

Olmadı şöyle bir dayımız, babayı geçtik.

Genelde İİBF'lidir . Baba müteahhittir. Bmw kullanır. Bangır bangır Ece Seçkin dinler. Bugüne kadar kızları parasıyla tavladığı için sosyal yönü zayıftır ve pek düşünceli değildir. Kısa paça pantolon giyer mutlaka arabası ya da plakası bir sosyal medya hesabında vardır,yazılıdır. Bir gün bir kayaya toslayana kadar böyle devam eder. (istisnalar azımsanmayacak kadar mevcuttur)

Babanın maddi zenginliği kadar çocuklarını yetiştirmekte de becerileri varsa muazzam eğitim imkanları ve yetiştirilmiş bir karakterle ülkesi adına değer haline gelmiş bir gence dönüşebileceği gibi

20 li yaşlarının sonunda babası uyuşturucuyu bırakabilsin diye rehabilitasyona yatırdığında çekeceği acıları babasının tüm zenginliğinin kat be kat misli de olabilecek kişidir.

Sözüm o dur ki.. Sadece babasının mali durumu kişiyi nitelemeye yetmez ..

Babasida babasindan dolayi zengindir çark kuruluysa çevirmek kolay..babasi zengin kizlar favorim

Ne demişler? "Bu devirde ya çıktığın ya da girdiğin yer zengin olacak."

Tı tı tı...​

Geri