Babadan Yenilen İlk Dayağın Sebebi

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
babam adam gibi adamdır.hiçbişeyimizi eksik etmez.
her pazar ikindiye müteakiben zopaylan döverdi.

Babamdan sadece bir kez dayak yedim. Sebebini yazamam.Haketmiştim :/

Lise 1 deydim devamsizligim 85836374 gün felandi heralde tam hatirlamiyorum müdür bey buban gelsin dedi , bende cagirmadim haliyle sonra anam vasıtasıylan babama ulasmislar ve okula davet etmisler aksami hardcore bir dayak yedim banyoda hortumla islata islata dovdu beni canim babam <3

Sanırım ortaokul 2 zamanlarıydı. Yaz tatilinde kuran kursuna gidiyordum. O gün kursa gitmeyip arkadaşlarımla balık tutmaya gitmiştim. Akşam olup karanlık basınca eve girdiğimde, güzel bir dayak yemiştim. İlk ve tek dayağın sebebi buydu. Aynı dönemlerde serpilik öküz gibi birşey olunca, daha da dayak atmaya dötü yemedi herhalde bizim moruğun. Zaten evren gereğini yaparak güzel bir felç ile intikamımı aldı. Bu duruma şahsın evladı olarak sevinmemin ne kadar psikopat bir karakterim olduğunu gösteriyor olması inanın canımı hiç sıkmıyor. Şimdi en nadide evladıyım ehtiyarın.

Boks öretiyorum ayağına sağlam döverdi.
bende boks sevdasıan sesimi çıkarmazdım kjsjks
yediğim dayakla kaldım sonra

Hiç dayak yemedim.
İlk kızdırdığım da çok küçüktüm,eve yeni ev telefonu almıştı.
Götürüp elektrik prizine sokmuştum kablolarını.
Ses çıkınca da telefon çalışıyor diye sevindim:D
Babam duyunca sesi köpürdü tabii skdj.

Niyeydi hatırlamıyorum ya ama annemden yediklerimi sorun bir sürü sayayım size

Düşünüyorum da yemedim ya. Bizim evde dayak olayları olmazdı.

Babam değil de büyük amcam bir kere tokat atmış bana :sırıt: Ben hatırlamıyorum ama tesbihi mi ne suratına fırlatmışım yapıştırmış tokadı. Abim kahkalar atarak anlatır, kötü biri. Bunun dışında hiç şiddet şeysim yok, abimle kavga ederdik ama o başka tabi :kaç:

Ablamla benim aramda baya yaş farkı var. O yüzden o harıl harıl sınavlara hazırlanırken ben daha oyuncak bebeklerimi konuşturup onları birbirine aşık etmekle meşguldüm.
Ve babamın izin olarak geldiği sene,her zamanki yaramazlıklarım devam ediyordu,odadan odaya niye koşarak gider ki insan? Küçükken gidiyor işte amaç yok.
Ablam da odasında ders çalıştığı için babam benim çıkardığım seslere baya sinirlenmişti,mantıklı insan ne yapar? Çocuğunu önce bir uyarır değil mi? Benim babam o değil maalesef. Babam yanıma geldi bir hışımla,ben koşarken yakamdan yakaladı önce,sonrasında havaya kaldırdı beni, amacı fırlatmaktı tabi ama gürültüye ablam odasından çıkmıştı babamın önüne geçti ve dayağı da ablam yemişti.
Bu olmadı gibi ya,ben dayak yememişim ama yiyecektim,bir kere de kulağımı çekmişti muz kabuklarını bahçeye attığım için,başka da bir dayak yemedim babamdan.
- Ee kızını dövmeyen dizini dövermiş pişman olmuşsundur kesin dövmediğine değil mi baba bey lol

Hatırladığım ilk dayağı babaannem yüzünden yedim. Şikâyet etmişti. Hatırladığım ikinci dayağı da babannem yüzünden yedim a. Ondan sonra vay efendim bu bela beni niye hiç arayıp sormuyor? Hadi lan ordan.

Geri