Babadan Yenilen İlk Dayağın Sebebi

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
İlk tokadımı o değmez, hain, işe yaramaz erkek arkadaşım için yemiştim :hih:

Ilk ve son tokatımı 7 yaşındayken kardeşim yüzünden yemiştim, hiç unutamam o sabahı :dyg:

bir keresinde turkiyede 8 yasimda yemistim kuzenim ve amcam yuzunden
sonrasinda elini kaldirdigini hatirlamam, konu acildikcada yuzume bakamaz...
Kotu bisey Allah kimseye taddirmasin

*Hatırladığım bir dayak yok , dayak kadar ağır sözleri var sadece..

hiç yemedim. gurur duyuyorum babamla. bana hiç 'yalan söyleme' demedi. hep 'doğruyu söyle' dedi. sözleriyle bile kırmadı hiç. ama hakettiğimde yanlışlarımı düzeltmem gerektiğini de söyledi. bütün bunları yapmak için izlemem gereken yolları da kendi buldurdu. ben bugün araştırmacı biriysem senin sayende babacım. sana aşığım ^^

Ahh ahh o duvarların kapıların dili olsa da söylese çocuğunu dövmeyen dizini döver iyi ki dövmüş..

Ynalış hatırlamıyorsam bir deney sebebiyle.Sobaya benzin atmıştım yanıp yanmayacağını öğrenmek için,evi yakıyordum.Bir hafta sonra da emin olmak için tekrar denemiştim :p

bir keresinde ufağız tabi, babam cebinden bir şey çıkaracaktı elini cebinden çıkarırken bozuk paralarından bir tanesi yere düştü, şıngır mıngır yuvarlana yuvarlana vitrinin altına doğru gitti. ablamla ikimiz aynı anda hamle yaptık parayı kapabilmek için ama birbirimizi yiyoruz yerde resmen. babam bi bağırdı çağırdı ikimizi yanına bi tokat bana bi tokat ablama attı, bi bozuk para için birbirinize mi giriyorsunuz diye. son tokat o tokattır. başka da bi vukuatım olmadı.

Babamdan ne dayak yedim ne de kötü bir söz duydum. Ama bunlardan beteri var alttan alttan lafını söyler, sonuna bir hikaye yapıştırır masadan/odadan kalkar giderdi yanlış bir şey yaptığımda.

Keşke dayak atsaydı, adam olurduk belki..

Ne dayağı lan evin tek çocuğuyum ben, ne istersem oldu, ne dediysem aldılar, gittim elalemin çocugunu dövdüm, vitrinleri kırdım, arabasını vurdum, halıyı yaktım, evden kaçtım ahahahha hiç sopa yemedim.dayak ney lan, oldu bir de ahırda yatırsın :D

tek çocuk değildik ama biz de dayak yemedik .p

Ha bir de ben hiç sopa yemedim ama çocugumun agzını burnunu kırarım gerekirse anasını da döverim ayık olsunlar

Yemedim hic,babaaam adamın dibidir candıır:kiss:

yemedim hiç. ama bazen anlık sinirleri olur ki o an sert cümleler kurabiliir. sonra da özür diler^^
canım babam benim.

Hiç yemedim, hep güvenmiştir bana. Onun kızacağından değil kalbinin kırılmasından korkarım hep.

Geri