Baba olmak istemeyen erkek..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
bu babamdi. istemiyordu, nefret ediyordu cocuklardan. oyle diyorlar. 34 yaslarinda ilk kez baba oldu ve bu o donemlere gore cok gec ve anormal karsilanan bir seymis. o zamanlar 20 yaslarinda ilk kez baba olanlar vardi mesela. herneyse. ben dogdum ve birden degisti. sonra diger kardeslerim dogdu ve asla baba olmak istemeyen adamin toplam 5 kizi oldu :' isteyerek.

Güvenebileceginiz kadini bulup, birlikteliginizin uzun soluklu olabilecegine inandiktan sonra, cocuk istegi olusacaktir sayin beyler.

Güvenebileceginiz kadini bulup, birlikteliginizin uzun soluklu olabilecegine inandiktan sonra, cocuk istegi olusacaktir sayin beyler.

ya bırak, burada sana güvendik.
3 ay çeşmeye kafasını sallayarak giden dana gibi peşinde dolaştık
gittin başkasına kıydın nikahı.

ya bırak, burada sana güvendik.
3 ay çeşmeye kafasını sallayarak giden dana gibi peşinde dolaştık
gittin başkasına kıydın nikahı.
Aaa ben senin fitratinin öyle oldugunu sanmistim.
Herkeşe ayni muamele.ddd
Nikaha cok var daha..acele etme bu ask dedigin,biraz zaman aliyor.

Aaa ben senin fitratinin öyle oldugunu sanmistim.
Herkeşe ayni muamele.ddd
Nikaha cok var daha..acele etme bu ask dedigin,biraz zaman aliyor.
senden gerekli geri dönüşümü alamadığımdan şansımı başkalarında denedim.
bilirsin savaşlar farklı cephelerle kazanılır. jskjs

Yıllarca çocuk sahibi olmak isteyenlerin çocuk sahibi olamadığının varsayarsak, onlara verilen bir hak gibi olsaydı eğer o hakkın onlardan alınıp çocuk sahibi olanlara verilmesini temenni ederdim.

Bana çok dürüstçe geldi kendini hazır hissetmiyor ise neden baba olsun ki? Aklı selim davranıyor bence

Bizim insanımızın fıtratında çocuk doğduktan sonra adamı dışlama olduğu için kesinlikle çocuk yapılmaması lazım

Geri