Baba ile yasanan sorunlar.

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Sağ olsaydı da sorun yaşasaydım keşke ah...
Sağken de bir defa olsun ne sesi yükseldi ne kaşı çatıldı evlatlarına.

+ olum şunu ver hele
- neyi baba
+ lan şu gözünün önünde hırbo görmüomusun aha orda
- ney orda yaw
+ lan si.....

gerçektir

babama aşığım o benim annem ,babam,arkadaşım,dostum ,eğlenebildiğim,dertlesebildiğim kollarında güveni huzuru bulduğum tek varlık.Allah başımdan eksik etmesin .Hem hafta sonları harika bir aşcı :) ev yemeklerine doyuruyor beni.

Üstte ki üyeye son derece katilmak ile beraber Tanrıya binlerce şükür olsun ki babam ile bir sorunum yok Başımdan eksik olmasın .

O benim hem annem hem babam arkadaşım sirdasim kötü gün dostum

Çocuklarının arasında en çok beni sevmesini dilediğim adam.
Sorun yaşamak derseniz sanırım hiç yaşamadık.

bedirhan gökçe "sokak çocuğu" isimli şiirinde babayı şu şekilde sokak çocuğunun gözünden anlatmıştır..

Bir de bir de babam olmalıydı değil mi?
Baba?
Beni dövecek bir babam bile yok biliyor musun?
Nasırlı ellerinde şefkat arayacağım bir insan
Kim bilir bayramlarda neler alır babalar çocuklarına
Unutmuşum !
Bayramlarınızda vardı sizin öyle değil mi
Arifeleriniz…
Bayramlarda temize çekilen dostluklar vardı sonra

Karakterini sevmem, kendisini severim. Nedense butun yaptiklarina ragmen ona karsi ayri bir merhametim var. Nefret edemiyorum. Hep mutlu olsun isterim, ama yakinimda istemem.

Sanırım fazla aynı oluşumuzdan, sürekli çatışırız babamla.
Aynı şeyi savunurken bile hararetle tartışırız.
Beni çok üzdüğü de olmuyor değil.
Ama biri soracak olursa, gözümde ondan kusursuzu yok.

18'li yıllarda yaşadığım sorunlardır. Gençlik yıllarının verdiği kanı sıcak tiplerden olunduğu için sürekli her konuda sorun yaşanmasıdır.

Aslında ne yapıyorsa iyilik içindir. (Gerçek babaları içerir)

Babamla sorun yasayacak kadar zamanim olmadi :( ben ona cok gec kaldim.mekani cennet olsun:( Allah olmayanlara sabir versin.

• Üzgün
Tepkiler: 0
babamla pek kayda değer bir sorun yaşamadım, en fazla gece üzerinizi niye açıyorsunuz yorgan yerlerde diye kızardı (:

Çayımı neden aksatıyorsun kızım sorunu.dd

Bir cocugun hayatini en cok etkileyen insanin, aslinda babasi oldugu bulunuyor.
Mesela anne ile ilgili olan sorunlar, baba ile aradaki sorunlar kadar cocugun karakterini ve yasantisini etkilemiyor.
Sanirim, bir cocuk ailedeki guclu figurun (Turkiye'de genelde bu baba figurudur), onu gormesini, takdir etmesini bekliyor.
Ozguveni ancak bu sekilde yerine oturuyor.

araba sürerken baya gerilim yasıyoruz, onun dısında pamuk gibi. suan gıcıklığım üstümde olduğu icin övmek istemiyorum

Merhaba ben babasının kopyası bir baba olacağını bildiği için baba olmaktan vazgeçen o baba adayi.

Geri