Baba ile yasanan sorunlar.

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Bazi babalar kasar insani.

Hayatiniza yon vermeye calisir.
Sizin adiniza kararlar verir.
Mutlulugunuzu sagladigini zanneder ama aci cektirir

Diye uzat gider.

Bkz : Bahar'ın yanına Urfa'ya yollamaz.
onun dışında hiç sorunumuz yok :T:

Benim babam Toyota gibi adam.

Çok şükür ki hiç öyle büyük sorunlarımız olmadı.
Hayatımda ki en anlayışlı insan. Erkek demiyorum, insan.
Ve çocuklarına yetişkin gibi davranması benim onu çok sevmem için yeter de artar bile.

Allah'a ne kadar şükretsem az bu konuda.Canım babam iyiki benim babam

Benim babam bir Kahraman.

Aslına bakarsak tek sorunumuz ''yemek''
Kilosundan ve sağlık problemlerinden ötürü tuzlu,yağlı,şekerli yememesi ve normal ölçüde yemesi gerekiyor herşeyi.Fakat kurban olduğum babam tuz,şeker,yağlı konusunda inattır.
Zorla yiyecekleri önünden toplarım,adam yemek yemeye aşık : )
Zıtlaşır benimle,ben galip gelirim her seferinde.Bunun dışında 27 senedir hiç kavga ettiğimizi,bana bağırdığını,kızdığını,kötü davrandığını görmedim.
Çok çok şükür şanslıyım böyle mükemmel,vicdanlı,sevgi dolu ve anlayışlı bir babaya sahip olduğum için.
Allah başımızdan yanımızdan eksik etmesin.

babamla ehliyet alma üzerine...

zlXJOO.png

Yazacak cok seyim var bunda ama bosverelim.

Allah uzun omur versin

Canını ver dese, 1 dk bile düşünmem.. (Düşündü)

@Grifikir o hatayı bende yapmıştım.

Babamı görebilsem sorun yaşayacagım da göremiyorum. : DDD

Allah başımızdan eksik etmesin. Gölgesi yeter.

Babam çok otoriterdir, başkalarının yanında gözleriyle beni azarlar tersler fakat perdelerini indirmesini bilir. 120 kg civarındadır kendisi, çok süper yemek yapar parmaklarınızı yersiniz. Yemeyi de sever. Şeker hastasıdır bazı zamanlar çok yediği zaman yükseliyor bundan dolayı acile gittik.

Sorunları anlatmaya başlasam; beni dilendirip, dilencilikten kazandığım parayla da içki alan biri mi bu dersiniz, ama değil. Son derece beyefendi biri olmasına karşın karakterlerin zıt olması nedeniyle anlaşamıyoruz.

Dusundum de babamla ciddi sorunlarim olmadi hic. Babamin merhametinden, babamin vicdanindan Rabbim herkese nasip etsin. Adamin dibidir be. Soyle yan bakip gulmesini hicbir seye degismem.

Geri