Aze'nin foruma dönmesi için, hergün bir emoji bırak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben Aze'nin multisi bunu artık açıklamak zorunda hissediyorum. Karga ile ortak kullanıyoruz hesabı.
Evlendi kendisi, görümce hanım da foruma üye olacak.
Konu şey bırakmak dimi :) :) :) gülümsüyorum yavrum sana.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Dolapta dolma var canım yersen. Ben Karga bu arada bilgin olsun.
Çekirdek de alırız sana tatlım.

Aha sikayet edecegim sizi multi uyelikten ban attiracagim :)

Herkese merhaba arkadaşlar,

Oncelikle umarım iyisinizdir corona size ugramamistir inş. (sevmediğim kişiler dahil çünkü biz de böyle bir düşmanız...)

Yaklaşık bir haftadır lanet olası karga arkadaşım sürekli darliyordu foruma girmem için, böyle bir konu acilmasina da karşıydim da gel de laf dinlet dumansıza.

Oturmus kendime çay içerken üst üste wpden forumdaki arkadaşlardan mesaj geldi konun açılmış diyerek neymiş diye baktım ve dayanamadım en azından bir açıklama yapayım dedim.

O kadar çok bilgi kirliliği var ki hangisinden başlasam bilemiyorum. Ben sadece forumdan değil her türlü sosyal medyadan uzaklaştım. Bazen insanın sabır bardağında son bir damlalik yer kalır ve o damla çok saçma bir konu olsa da tasmasina neden olur. Benim de öyle bir olay açıkçası. Hakkimda söylenen her olayı tek tek açıklayacağım burada yazılmayanlar dahil.

Birincisi, neymiş ben rank sevdalısıymisim ulan öyle olsam yönetici rankindan defalarca vazgeçmek ister miydim? Sagolsun sevdiğim bir arkadaşım olan x sürekli bu teklifimi reddetti çünkü biraz fevri biriyim anlık karar çok fazla alırım ve pişman olmamı istememiştir ama zaten ben kafaya koymuşum yok rankmis yok özelmis zaten yokum forumda aylardır umrumda olur mu hiç?

İkincisi bu telegram olayı. Ben oradan da aylar önce ayrıldım. Orada sevdiğim çok kişi vardı çağırdılar eğleniriz diye kabul ettim buraya kadar tamam her şey. Ki şuan forumda bulunan çoğu kişi orada az çok bulundu. Yok arkadan vurma gibi bir olay asla yok olamaz da. Sonra dediğim gibi her şeyden uzaklaşmak istediğim zaman oradan da ayrıldım yaklaşık 2-3 ay önce. Geçen bir arkadaşım yazdı, güya ben telegramdan kavga ettiğim için çıkmışım... Ahahah yani bazen laflar öyle saçma şekilde başkalarına iletiliyor ki şok içinde dinliyorum. O kavga denilen şey ufak bir tartışmaydi ve ben gruptan çıkmadan aylar önce olan meseleydi. Sonradan o arkadaş gruptan çıkarıldı iki ay daha takıldım sonra uzaklaşmak istedim hepsi bu. Yemin ederim bunları açıklamak zorunda olduğuma inanamıyorum kendimi dağa taşa ormana vurdum arkadaşlar...

Kimse ile bir derdim yok, ha sevmediğim kişiler elbette var ama her zaman vardı zaten yıllardır vardı her forumda vardı. İlla birinde, bir şeyde sebep arıyorlar. Bunaldım sıkıldım herkes hisseder bunu niye bana sormadan saçma sapan yorumlar hakkımda yapılıyor anlamıyorum.

Hatun arkadaşın dediği olaya da açıklık getireyim, ben run ile sohbet ettiğim zamanlar arkadaşımı getirdim foruma herkes kıza yazıyor resmen demişti. Ben de kim olduğunu sordum ve forumdaki profilinin görüntüsünü falan attı. Sonra sohbet devam edince benden hoşlandığını söyleyen bir arkadaş için, kesin o da yazmıştır ha diye esprisini yaptık ve run sorayım mı deyince sor dedim bu olay. Niye bu kadar buyutuldu ki, gayet de cevaplamissin atmadı mesaj diye, o kadar aklında kaldıysa sanane deyip geçseydin o zaman. Zaten kimlerin sana pm yazdığını çocuğa anlatmışsin benim sorduğum kişi mi sıkıntı oldu anlamadım.

Ulan run her şeyi karıştıran sensin dua et sevdiğim birisin yoksa ağlatırdim seni.

Aslında değil foruma hiçbir platforma girmiyorum ama karga ve run gibi elçiniz varsa mecbur doğru açıklamalar yapmak zorunda kalıyor insan lol

Sunu da diyeyim tam olsun, her yerden uzaklaşınca herkes kendini nimetten sanıp triplere girmiş arkadaşlar ne gerek var böyle şeylere. Ben kimseyi kafama takacak insan değilim. Bir gün küseriz ikinci gün unutan biriyim sizin için neden mutlu olduğum yerden uzaklaşayim. Heidiye özendim dağlara vurdum kendimi Ali...

Ali mi? Forumda ali diye biri varsa s.ctk ondan sanarlar şimdi de.

Aklıma geldiği kadarıyla her şeye cevap vermek istedim sustukça insanın tepesine çıkıyorlarmis doğruymuş.

Okuyanlar ve bu konuya mesaj atanlar için teşekkür ederim. Yazdığımı okumayıp, ne diyo bu yine diyenleri de tenhada yakalamayayim.

Kimbuhatunya liseli demiştim haklı çıktım sanırım nedemek ya dm'leri ifsalamak.
birdaha kimseciklere dm atmiycem xP

@samaEL o kadar selam gönder, onca Aze özledim de kadın geldi işte :) buraya çiçekler ile gelmen lazımdı. Forumda yokluğunu hissediyorum yazmakla olmaz.

Hoş geldin iki gözüm :emoji_heart_eyes:

Sevgili @Aze hoş geldin:)

Mecnun nasıl peki?:)
Aniden gittin fakat her şeyin yolunda olmasına sevindim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri