Aze'nin foruma dönmesi için, hergün bir emoji bırak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir aralar uzaklaşan, küsen daralan yada özel hayatında ki meşgaleler yüzünden foruma girmeyen/giremeyen üyeler için başlatılan "hergün bir smiley bırak" furyası vardı.

Bu aktiviteye özgün bir tarz katarak güzelimiz, canımız, cigerimiz @Aze için bir eylem planı ortaya koyuyoruz. Elbette küfür işin şakası, edipte banlanacak arkadaşlar için katiyen sorumluluk kabul etmiyoruz djhdj. Şiir, şarkı, türkü, resim artık içinizden ne geliyorsa bırakın bir şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Arkadaşları ile iletişim kuracağı başka sosyal mecralar varsa tabiki gelmesin.

@Aze bu forumun emektaridir. Bizde Ah-de vefa vardır. Biz dün canim dediklerimize bugün canin çıksın demiyoruz.Ama @Aze gerek forum yönetiminde gerekse kullanıcılar arasında yeri farklıdır.ancak kendisinin gerek reel hayatı gerekse özel hayatı dolayısıyla ne zaman aramıza döneceğini bilmiyorum.

Keşke gelse inşallah gelir

Emeği yadırganamaz,gelmesi tabi ki sevindirir tüm sevenlerini.

• Beğen
Bırak bu kulisleri karga. Kimbuhatunyahu kimse seni önemsemiyor, sakin ol.

• Beğen
Tam kulis çalışması. Seninki umursamamazlık değil aymazlık.

Entrikaları severim ama haberim yoksa b*ktan gelir.
Evvela mevzunun uzamasını istemem, uzayacaksa da tarafların hazırda olmasını isterim, bizde neşemize bakarız bu arada.

Arkadaslar ben konustum, gelmeyecekmis.

Ne demek gelmez @Favela bey! Karga ile konuştuk gelecek, bizim bir buluşma vardı biliyorsun corona engelledi, onu gerçekleştirmek için gelecek. İkna ediyoruz kendisini, eh kendisini pek severim bilirsiniz.
Konsere gideceğiz hep beraber, senin Akdeniz buluşması varmış Karga ile, bize yer yok mu lol.

Bu arada ifşa oldum ya :) yalanım çıktı ortaya ve çok mutsuzum ahahaha. Bundan sonra dedikodu yaparken daha dikkatli olacağım. Güvendiğim dağlara kar yağdı canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri