Bu sözlüğe kaç kere yazdım bilmiyorum, ama yazmaya devam edeceğim. Burada anılar birikecek ve ben her mutlu anımda, her hüzünlü gecelerde gelip okuyacağım, çünkü hep öyle yapıyorum..
Azecim benim hassas yanım, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum kişilerden. Bana olan güveni ve inancı zaman zaman beni strese sokuyor olsa da hep yanında olacağım biricik yoldaşım.
Eğlenceli yanımız kadar, hüzünlü günlerimiz de çok oldu, birbirimize sarılmamızı seviyorum. Hep bir çıkış yolu aramayı, doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi yapmayı.
Her şeye rağmen en çok komik yanını seviyorum, beni güldüren nadir kişilerden birisi.
Kim demiş kadınlar komik olmaz, olamaz..
- AA ben demişim, evet çünkü herkes bir Aze değil!
Yazıp yazmama konusunda kararsızım, ama madem burası bizim duygularımızı döktüğümüz alan, sevinçler kadar hüzünlere de yer var..
Galeriyi gezerken mecnunun fotoğraflarına denk geldim, talihsiz kaza sonrası veteriner de çekilen, iyileşmeye çalışırken nasıl da umutlu olduğunu gördüm, maalesef başaramadı. Güzel anılar canlandıran fotoğrafları da, yaşama tutunmak için mücadele verdiği yaralı fotografları da duruyor, hepsini saklıyorum. Çünkü hayat böyle, bizleri mutlu eden şeyler, bazen üzüyor. Ama insani insan yapan bu duygular..
Ve şunu düşünüyorum, bir insanı gerçekten sevmek, şartlar ne olursa olsun onun yanında olmak. Bu hayatta en çok sevdiğim kelime "koşulsuz" benim. Ve seni koşulsuz seviyorum.
Varlığın için, bana olan sevgi ve saygın için.
Fikir ayrılıkları, kavgalar, tartışmalar hep oldu, yine olacak. Ben hep seni koruma içgüdüsü ile darlayıp sinir edeceğim. Çünkü bu hoşuma gidiyor, ben demiştim demek! Evet böyle de bir deliyim, narsist miyim ne!
Sen hep iyi ol, her zaman en büyük destekçin olacağım. Hep yanında, bazen de karşında..
Çünkü; Dünya bir yana sen bir yana..
Günaydın Aze.
Martılar simit bekliyor
Karga sarı çizmesi ile çimento çekiyor
Balıklar intihar edip oltalara takılıyor
Deli Emel bizi uzaklardan izliyor
Yaşıyoruz, çünkü hayattayız.
İyi ki varız.