Şüheda
Bronz Üye
Beni de banlamıştı 😃X döneminde banlanmamayı başaranlara Özel üyelik verdik.
Forumun tamamı özel üye oldu öyle düşün....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni de banlamıştı 😃X döneminde banlanmamayı başaranlara Özel üyelik verdik.
Forumun tamamı özel üye oldu öyle düşün....
Kendime lahmacun söyledim..Aze ile çay içtim, kahve içtim, bira içtim, yemek yedim.. ama lahmacun değil..
Lahmacunu Karga yedi (fındık)![]()
Fındık mı, normal lahmacun mu..Kendime lahmacun söyledim..
Fındık ne ya bicicik..Fındık mı, normal lahmacun mu..
Bu önemi sisterim.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler..Fındık ne ya bicicik..
Normal..
admin olman lazımTamam xi savunmam yanlışları oldu ama sen küfürden banlanmamis miydin kurt bey....
Tamam xi savunmam yanlışları oldu ama sen küfürden banlanmamis miydin kurt bey....
Ne libido, ne ibosu. İbidosu diye okudumdemli memli deme şimdi şühedanın terörist falan diyesi gelir ortalık karışır... ibosu da yok zaten... ibosu da derken libidosu gibi olmadı mı...
Run senin söylemene çok okeyim, hala arkadaşsınız yakınsınız falan zaten. yırtık dondan çıkar gibi azeyle çay içmiştim demek ne¿ ne alaka yani. Niye böyle bi bilgi veriyorsun. Sinir oluyorum şöyle tiplereAze ile çay içtim, kahve içtim, bira içtim, yemek yedim.. ama lahmacun değil..
Hiç, teşekkür ederim. Bir çayın bile kırk yıl konusu oluyormuş demek ki....Run senin söylemene çok okeyim, hala arkadaşsınız yakınsınız falan zaten. yırtık dondan çıkar gibi azeyle çay içmiştim demek ne¿ ne alaka yani. Niye böyle bi bilgi veriyorsun. Sinir oluyorum şöyle tiplere
ben önüme geleni banlarım yosuncum bana modluk bile verilmemesi gerekiyor.....admin olman lazım![]()
mihri senin konuyu takip ediyor mu etmiyor mu sjdhjsKim lazim canim hemen bakayim 🤣
Online diil.ama ediyordur soranlardan biri oydu ve cevap dahi vermedim 🤣mihri senin konuyu takip ediyor mu etmiyor mu sjdhjs
fikret abi hatırlıyor musun, bir gün tapınakta tandır yapın demiştin herkes sana gülmüştü.Aze ile çay içtim, kahve içtim, bira içtim, yemek yedim.. ama lahmacun değil..
Aynen azecim böyle insanlara selam bile vermemek gerekiyor.Hiç, teşekkür ederim. Bir çayın bile kırk yıl konusu oluyormuş demek ki....