aze ile kavga etmişiz

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ABD iran a saldırsın dıye ender soledi
İBB davasını ender baslattı
Usak beledıye baskanını ender otele yolladı.
baska sey varsa onuda ben yaptım.
Yok sen olmazsın. Sen ilk bana sorardin öyle bir şey olsa... bakalım fail çıkacak mı diye yemledik ama tutmadı...

Yok sen olmazsın. Sen ilk bana sorardin öyle bir şey olsa... bakalım fail çıkacak mı diye yemledik ama tutmadı...
need bence.. yani o olmalı, adam ne yapsa suç oluyor, ya da ona kalıyor.
Bence need suçlu, onu dövelim :)

neden bu kadar fazla isim verip zan altında bırakıyorsunuz... itiraf ediyorum ben sormuştum.

• sarılma
Tepkiler: Aze
Bu forumda en son kavga edeceğim kişi aze ve run`dur.
Bizim kavgamız düsmanlarımızı sevındırır ama o sevıncı yasatmayız kımseye :)
Bu konuda bana ekmek çıkmaz .
O yüzden baska adaylara bakalım.
birazdan ender ve aze kavgasına tanık olacağız sanırım.

• Ups
Forumdan çıkış yapmış uyumaya hazırlanıyordum arkadaşın durtmesi sonrası geldim.... ne kavgası ya hakikaten hfjshdhsha en fazla bir konuda ters fikirlerimiz olmuştur ki herkesle de olabilir oluyor da, o an tartışma olmuştur sonra başka konuda bu devam etmemiştir öyle bir şey olmuşsa da. Ki belki satasmisimdir ne bileyim ben daha dun ne yedigimi hatirlamam... kesin ender çıkarıyor bunları hdjshdhshs kim sordu niye milletle aramı bozuyorsunuz ya soran arkadaşlar:d uyuyordum ben... @Şüheda ya biz seninle barıştık ya şimdi durduk yere niye bana laf attın kız sen hdhshdhshs
Canım benim bu bir espriydi geçmişte diye de yazmışım zaten ben didiştiğim tartıştığım insanlarla dost olmayı seviyorum. Dost dediğin dişli olmalı ama değil mi ? 😃Seviliyorsun @Aze mmm 😘

• Öpücük
Bir @Run klasiği bırakalım şuraya:

Bilgilendirme için teşekkürler.

• Kahkaha
Geri