aze ile kavga etmişiz

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Canım benim bu bir espriydi geçmişte diye de yazmışım zaten ben didiştiğim tartıştığım insanlarla dost olmayı seviyorum. Dost dediğin dişli olmalı ama değil mi ? 😃Seviliyorsun @Aze mmm 😘

konudan bağımsız olacak ama seni bir yerden hatırlıyorum ben galiba, eşekherif ya da X'in arkadaşı, değil miydin ? evlendin sonra forumu bıraktın falan.

bu arada aze ile kavga etmedim aksine çok çok eskiden oturup çay içmişliğimiz bile var.

• Beğen
Tepkiler: Aze
demli memli deme şimdi şühedanın terörist falan diyesi gelir ortalık karışır... ibosu da yok zaten... ibosu da derken libidosu gibi olmadı mı...

Kavga ettiniz diyorlarsa kavga etmişsinizdir… Biliyorsunuz ki burada konuşulan her şey, kişiler ve olaylar hakkında verilen her bilgi doğrudur… kgjfjf

demli memli deme şimdi şühedanın terörist falan diyesi gelir ortalık karışır... ibosu da yok zaten... ibosu da derken libidosu gibi olmadı mı...
ksjdhasjdhajsdhds şüheda ile düzelttik biz sen haline yan... de istiklal marşının 10 kıtasını bir nefeste okur 7.kıtadaki şüheda ile başlayan mısrada çoşarım,o zaman belki seni de affedebilir....

Kavga ettiniz diyorlarsa kavga etmişsinizdir… Biliyorsunuz ki burada konuşulan her şey, kişiler ve olaylar hakkında verilen her bilgi doğrudur… kgjfjf
ahahahahshdh kesinlikle doğru.... barışmayı da kavgayı da canlı canlı yaşatıyoruz yine bilmediğimiz şeyler çıkıyor hakkımızda....

konudan bağımsız olacak ama seni bir yerden hatırlıyorum ben galiba, eşekherif ya da X'in arkadaşı, değil miydin ? evlendin sonra forumu bıraktın falan.

bu arada aze ile kavga etmedim aksine çok çok eskiden oturup çay içmişliğimiz bile var.
Evlenmedim ki evlendiğim için forumu bırakayım. Forumu bırakma sebebim bir tartışmanın kavgavari bir hal alması arkasından küfürleşmelerin olması ardından kavgaya karışan ben dahil çok kişinin banlanmasıydı . Bunun üzerine de benim gurur yapıp 5 yıl bu foruma girmeyişimdi ))

• Beğen
Tepkiler: Aze
Benim hiç İbom olmadı valla 😂 İbrâhim adında nicki x olan biri vardı o da forumun sahibiydi tartışmada objektif olmaya çalışıyordu adam sağ olsun

Benim hiç İbom olmadı valla 😂 İbrâhim adında nicki x olan biri vardı o da forumun sahibiydi tartışmada objektif olmaya çalışıyordu adam sağ olsun

X döneminde banlanmamayı başaranlara Özel üyelik verdik.
Forumun tamamı özel üye oldu öyle düşün....

Konuda ender ile aze gerilmiş süheda ile de bir konuşma olmuş ender sigara içki görseli atmış rk merakla bekliyor canise kimse dm atmamış epeydir. En son konu eski forumlar ve üyelere gelmiş ama biz hala aze ile saç baş bekliyoruz bunu isteyenler için

1774951093627.jpeg

Bu dizide güzeldi 🤣

Konuda ender ile aze gerilmiş süheda ile de bir konuşma olmuş ender sigara içki görseli atmış rk merakla bekliyor canise kimse dm atmamış epeydir. En son konu eski forumlar ve üyelere gelmiş ama biz hala aze ile saç baş bekliyoruz bunu isteyenler için

Ekli dosyayı görüntüle 131286

Bu dizide güzeldi 🤣
Jfjshdhahshs içimden bir ses bu konuda kavga çıkacak ama taraflar ne sen ne ben olacağım diyor....

Sonra o dönem sevgilin olan (aç parantez çok sevdiğim arkadasimdi) kızın hesabından da kufretmistin kız da durduk yere banlanmisti....

• Wow
Tepkiler: ne
Geri