birazdan ender ve aze kavgasına tanık olacağız sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok sen olmazsın. Sen ilk bana sorardin öyle bir şey olsa... bakalım fail çıkacak mı diye yemledik ama tutmadı...ABD iran a saldırsın dıye ender soledi
İBB davasını ender baslattı
Usak beledıye baskanını ender otele yolladı.
baska sey varsa onuda ben yaptım.
need bence.. yani o olmalı, adam ne yapsa suç oluyor, ya da ona kalıyor.Yok sen olmazsın. Sen ilk bana sorardin öyle bir şey olsa... bakalım fail çıkacak mı diye yemledik ama tutmadı...
Bence Mihri. Bak net diyorum eminim... kizi kiskirtmaya çalışıyor bana karşı...need bence.. yani o olmalı, adam ne yapsa suç oluyor, ya da ona kalıyor.
Bence need suçlu, onu dövelim![]()
birazdan ender ve aze kavgasına tanık olacağız sanırım.
Canım benim bu bir espriydi geçmişte diye de yazmışım zaten ben didiştiğim tartıştığım insanlarla dost olmayı seviyorum. Dost dediğin dişli olmalı ama değil mi ? 😃Seviliyorsun @Aze mmm 😘Forumdan çıkış yapmış uyumaya hazırlanıyordum arkadaşın durtmesi sonrası geldim.... ne kavgası ya hakikaten hfjshdhsha en fazla bir konuda ters fikirlerimiz olmuştur ki herkesle de olabilir oluyor da, o an tartışma olmuştur sonra başka konuda bu devam etmemiştir öyle bir şey olmuşsa da. Ki belki satasmisimdir ne bileyim ben daha dun ne yedigimi hatirlamam... kesin ender çıkarıyor bunları hdjshdhshs kim sordu niye milletle aramı bozuyorsunuz ya soran arkadaşlar:d uyuyordum ben... @Şüheda ya biz seninle barıştık ya şimdi durduk yere niye bana laf attın kız sen hdhshdhshs
Kızlar soruyor ama![]()
Ortaya bir şey attın kavga çıktı dendi. Ben de sordum.
Pekı cevabı bulabıldınmı![]()
Cıks. Hâlâ bilmiyorum.
Öğrenırsın yarın kokusu çıkar
Üzülme sen bızım mınık kedımızsın .
işsize bak işsize... engellediği kişilerden birinin adı geçtiği konuya nasıl damlıyor....işin gücün şov...Ben teyit.org üzerinden bakıyorum.