aze ile kavga etmişiz

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@Aze cim herkes özelden aze ile kavganiz ne oldu diyor bir kaç kişi sordu önemsemedim ama devamı gelince bir sorayım dedim biz kavga mi ettik 🤣
Ettiysek nerde ne zaman benim ya da senin haberin varmi ? 🫣

Ahahhaahahahahaha patladim relati

O avatarı nereden buldun bilmiyorum ama kadının hikayesi (Malena) ile foruma ilk gelişin aynı laksdjlsa
Sonun benzemese bari lskdjlsdkflsdkf finale doğru pek bir saykodur.
1774902931903.png

İkisi de sempati duyduğum bana sıcakkanlı gelen isimler. Kavga edemezler, olmaz. Bu iki konunun birbiriyle hiç bir şekilde alakası yoktur. Zira saçmalamak için yazıyorum ve engel de olamıyorum. Olmak da istemiyorum zaten. Sonra işte amaannn

@ne ortak özelliklerimiz çoğalıyor geçmişte kavga ettiğimiz kişi bile aynıymış 😂

Benden habersiz demek kavga ediyorsun Azecim..
Cumartesi günü balkan rehberimiz ile tanışma yapınca ve sonraki sürprizi öğrenince kavga dövüş falan aklına gelmeyecek:)
O yüzden kiminle ne kavgan varsa yap.. cuma namazına kadar vaktin var.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Forumdan çıkış yapmış uyumaya hazırlanıyordum arkadaşın durtmesi sonrası geldim.... ne kavgası ya hakikaten hfjshdhsha en fazla bir konuda ters fikirlerimiz olmuştur ki herkesle de olabilir oluyor da, o an tartışma olmuştur sonra başka konuda bu devam etmemiştir öyle bir şey olmuşsa da. Ki belki satasmisimdir ne bileyim ben daha dun ne yedigimi hatirlamam... kesin ender çıkarıyor bunları hdjshdhshs kim sordu niye milletle aramı bozuyorsunuz ya soran arkadaşlar:d uyuyordum ben... @Şüheda ya biz seninle barıştık ya şimdi durduk yere niye bana laf attın kız sen hdhshdhshs

Geri