AZ - Fenerbahçe ( 3 - 1 )

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Fenerbahçe'nin dün oynadığı maçın kötü olması, her zaman aynı şekilde kötü olacağı anlamına gelmiyor ve bu sorunu her takım zaman zaman yaşar. Real Madrid de son zamanlarda kötü maçlara çıktı, futbolda her şey mümkündür.

Osimhen gelmeden önce Galatasaray'ın Avrupa maçlarındaki başarısızlığını gayet iyi biliyoruz.
Şampiyonlar Ligi'nden elendikçe baktılar ki tek seçenek Avrupa Ligi ancak onda da en kolay rakipler denk geldi. Kasımpaşa maçındaki kötü oyunculuğu da gördük.

Osimhen sakatlandığı an, ne lig maçlarında ne de Avrupa'da bir iddiası kalmaz Galatasaray'ın ve bu sebeple Ocak transfer dönemini iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Fenerbahçe de mutlaka kendine çeki düzen verecektir.

Galatasaray ilk 8'e girer diye çok defa yazdım ancak Avrupa Kupası'nı alacağını düşünmüyorum.
Selam leftycim. “Real Madrid de…” ile başlayan cümlen mesela espiri miydi? Bir sayfa önce öyle bir şey demişsin, mukayese etmişsin. Meraktan soruyorum, espiri mi yoksa sıfır futbol bilgisine mi dayanıyor bu yorum? xd

İşine geldi mi waowwe, gelmedi mi ben espirisine yazmıştım hahahaha ne güzel xd

Selam leftycim. “Real Madrid de…” ile başlayan cümlen mesela espiri miydi? Bir sayfa önce öyle bir şey demişsin, mukayese etmişsin. Meraktan soruyorum, espiri mi yoksa sıfır futbol bilgisine mi dayanıyor bu yorum? xd

İşine geldi mi waowwe, gelmedi mi ben espirisine yazmıştım hahahaha ne güzel xd
Dzeko ilk geldiğinde bu ifadeyi kullanmıştı ve bence de doğru tespit. La Liga'nın en iyi takımı Real Madrid, Süper Lig'in ise Fenerbahçe. Bu iki takımı kıyas yapmak için söylenmiyor, kendi liglerinin en iyisi anlamında bir ifade.

Real Madrid, son haftalarda Milan'a, Barcelona'ya yenildi ve ben de örnek olarak verdim.

Bu sezon Avrupa maçlarındaki ilk yenilgimizi aldık ancak önümüzde zor da olsa başka maçlar var. Manchester ile berabere kaldığımız da unutulmasın.

Yazılı iletişim söz konusu olunca mizah mı ciddi mi anlaşılmıyor olabilir ancak alıntı yaptığın yorum konusunda ciddiyim, Şampiyonlar Ligi olmayınca, mecbur kaldığınız Avrupa Kupası'nı alacağınıza kesinlikle ihtimal vermiyorum.

Sezonun sonuna daha çok var, neler olacağını hep birlikte göreceğiz ve o zaman kimin haklı olduğu da ortaya çıkar.

Dzeko ilk geldiğinde bu ifadeyi kullanmıştı ve bence de doğru tespit. La Liga'nın en iyi takımı Real Madrid, Süper Lig'in ise Fenerbahçe. Bu iki takımı kıyas yapmak için söylenmiyor, kendi liglerinin en iyisi anlamında bir ifade.

Real Madrid, son haftalarda Milan'a, Barcelona'ya yenildi ve ben de örnek olarak verdim.

Bu sezon Avrupa maçlarındaki ilk yenilgimizi aldık ancak önümüzde zor da olsa başka maçlar var. Manchester ile berabere kaldığımız da unutulmasın.

Yazılı iletişim söz konusu olunca mizah mı ciddi mi anlaşılmıyor olabilir ancak alıntı yaptığın yorum konusunda ciddiyim, Şampiyonlar Ligi olmayınca, mecbur kaldığınız Avrupa Kupası'nı alacağınıza kesinlikle ihtimal vermiyorum.

Sezonun sonuna daha çok var, neler olacağını hep birlikte göreceğiz ve o zaman kimin haklı olduğu da ortaya çıkar.

Tamam, demek ki sıfır futbol bilgisiyle yazmışsın, espiri değilmiş.

Bir de gitmiş holigan twitter sayfasından olmayan bir röportaj paylaşmış hahahaha

Tamam, demek ki sıfır futbol bilgisiyle yazmışsın, espiri değilmiş.

Bir de gitmiş holigan twitter sayfasından olmayan bir röportaj paylaşmış hahahaha
Osimhen'in Dzeko'nun oyunculuğunu takdir ediyor olması seni rahatsız etse de bu gerçeği kabullenmek zorundasın.

19.05 derbisinde de aynı iddialarda bulunup kaybetmiştin, bu sebeple sıfır futbol bilgisi olan birini arıyorsan o sensin.:)

Osimhen, Galatasaray'daki geleceği hakkında konuştu

Trabzon deplamanında kahraman ilan edilen morınho bu macta taraftar önune cıkamadı.
Eğer bir takım teknık direktor fb hakkında bana bu kadar anlatılmadı anlatılsa gelmezdım dıyorsa yonetım bu adamı dakıka tutamaz. Bu adam kafadan şampıyonluğu kaybettı zaten.
Kımse bırseye kılıf aramasın her hafta aynı sinema yok hakem yok MHK yok TFF gecen seneden ırfan can yedekler arasında bu adamın yerınme sen kalk mert hakan yandası al .
Gercı her hafta sampıyonluğa oynuyoruz yok dunya kulubuyuz Gs bugun Tottenham ı eze eze yenerken bugun fb nın her mac sonunda bahanelere sığınması Morınho tarzı savunma yapması fb tarıhının acizliğidir.
Gecmiş postlarımda söylediğim gıbı yönetim FENER OL kampanyası düzenlesin Galatasarayın muzesindekı kupaları alsın
Olmadı Acun ılıca lı El Nesri ve Morınho yu alsın survisiro katılsın

Arkadaşlar burası profesyonel futbol okulu değil ve herkes forum kurallarının dışına çıkmadan, konulara yorum yazabilir. İster sıfır bilgi ile yazar isterse de çok donanımlıdır, sonuçta burası genel bir platform ve eğlence amaçlı buradayız.

Tuttuğunuz takımı yüceltip başka takım taraftarını küçümseme, yazdıklarını alaya alma ve dalga geçme hakkınız bulunmuyor. Görüşlerini beğenmediğiniz üyelerden uzak durur ve iletişim kurmazsınız.

Samimiyetiniz olan üyelerle ise aranızda istediğiniz gibi şakalaşabilirsiniz.

Kendi bilgi birikiminizi ortaya dökmek istiyorsanız da maç konularına detaylı yorum yazar, maç sonucu tahmini yapar ve maçtan sonra da "Bakın ben en doğru tahmini yaptım" diye övünebilirsiniz ancak lütfen kimsenin konulara yazma özgürlüğünü kısıtlayıcı yorumlarda bulunmayalım.

Tuttuğunuz takımı yüceltip başka takım taraftarını küçümseme, yazdıklarını alaya alma ve dalga geçme hakkınız bulunmuyor.

Galatasarayla ilgili her yazdığı böyle
şimdi burada millete ayar veriyo
bu da bi acayip

Tuttuğunuz takımı yüceltip başka takım taraftarını küçümseme, yazdıklarını alaya alma ve dalga geçme hakkınız bulunmuyor.

Galatasarayla ilgili her yazdığı böyle
şimdi burada millete ayar veriyo
bu da bi acayip
Eee aynısını siz yapıyorsunuz karrrr deeeşşşşşşşşş nfjfnnf

Türkiye'nin en iyi takımı fener ama 10 senedir şampiyon olamıyor, nasıl bir büyüklükse artık :d

neyse ortamlarda Türkiye'nin real madrid'i fener dersin kim bilecek
IMG_2327.jpeg

hayır bir de bizimle dalga geçiyorlar manav futbolcuları olan takımı yenemedik diye. kendileri liseli keresteci bebelerden 3 tane yediler :d bi gidin bakın bakalım Bi yerlerde belki becao hala kayıyor olabilir :/

Osimhen'in Dzeko'nun oyunculuğunu takdir ediyor olması seni rahatsız etse de bu gerçeği kabullenmek zorundasın.

19.05 derbisinde de aynı iddialarda bulunup kaybetmiştin, bu sebeple sıfır futbol bilgisi olan birini arıyorsan o sensin.:)

Osimhen, Galatasaray'daki geleceği hakkında konuştu
Ok

o

onun profesyonel futbolcu tanıdığı var sen önce kendi futbol bilgini sorgula :)))))))))
Yav o bir yana bir de troll sayfanın olmayan bir röportajını paylaşıyor hahahahahahahha komedi xd

Arkadaşlar maçın sene-i devriyesi geldi. Bitiremediniz mi daha?

febenin korkulu rüyası yine yeniliyo cözögödöcösöxöd

IMG_2902.jpeg

Aeg’i fb başlıklarından engelleyin diyom….engellemiyorsunuz..

Geri