Ayrılır Ayrılmaz Sevgili Bulan Tipler

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İlk ve son olmasını tercih ederim.

Ayrilmadan kendisine sevgili bularak diger sevgilisini terk edenler :T:

Büyük ihtimal yedekte tuttuğu biri vardır.

ben o tiplerden deilm ya ayrılınca 6 ay falan komada kalıyorum .d

kimsenin yara bandı olmayın

vesselam

Ayrılmadan bulanlarla kıyaslarsak yine de iyi insandırlar:p

Her zaman yedeğiniz olsun . Bu hayatta yeri doldurulamaz insan yok belki de bunu bildiğim için çabuk seçiyor ve atlatıyorum

Sevgili borsasında çalışanlar.

Herzaman yedeğiniz olsun ne demektir yahu ? Ne komik bir durum senin yerinede bir alternatif tutsa elinde sevgilin bundan memnun mu olacaksın yani? Neyse konumuz o değil şimdi :d

Aylar,yıllar boyu yas tutulacak hali yok ama kalbi başkasıyla dolu olunca insan istesede yeni birini kabullenemiyor.

Imzanizin,tagınızın icine o kisiyi yazip 1 hafta gecmeden ruh hali bozukluğu gibi baska isim yazmayin cok karaktersiz duruyor.

Gerçekten sevmemişlerdir.
Aslında bir çok kişi söyle yaşattırıyor,
Kız arkadaşının bir kankası var, o kanka ile sevgilisi de görüşüyor tabi. İkisi de ona yakınırken bir anda sevgili erkek nedense kankaya daha yakın olmaya başlıyor ve bir bakıyorsun ki kız arkadaşından ayrılıp en yakın arkadaşıyla çıkıyor.

Hı nereden mi biliyorum, benim başıma geldi; hem de buradan.Çook uzun zaman oldu sanırım 2012 falandı. Sevdiğimi söylediğim kız arkadaşım gitti onunla oldu. Hı o da karaktersizmiş erkek de. Ama oldu mu, oldu. Hala burada iken yüzüme bakıp gülüyor, dilerim ki başkasının canını acıtmasın.

Kimseyi yadırgamayı sevmem. Kimseyi de yargılamak haddim değildir.
Ancak aşkı ulu orta yaşayıp da, sonrasında hemen başkasına aynı şeylerin hissedilmesi bana mümkün gelmiyor.

Ya doğru sevmiyorlar, ya sevdiklerini zannediyorlar, ya da hayatlarındaki karşı cins boşluğuna tahammül edemiyorlar.

Geri