Ayrılır Ayrılmaz Sevgili Bulan Tipler

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hayran mı olayım şaşırayım mı bilemediğim bir durum. Yedeğe mi alıyorlar, ne yapıyorlar. :kiki: Var yani böyleleri; özelikle üniversitede birçok erkek arkadaşımda rastladığım bir şey.

sevgilimden ayrılalı 1.5 sene oldu, o günden beridir stand by konumuna alınmış televizyon gibiyim.

biz unutmak kendimize gelmek icin bi yilimiz geciyor, hakkaten sasiriyorum. Ama sanirim Boyle yapanlar iliskiye baslarken biliyorlar yani, yoksa baska bi aciklamasi yok bi hafta cik ayril iki gun yas tutmadan baska biri ile konus. Ben onursuz buluyorum Boyle insanlari, arkadas cevremdede goruyorum saygimi yitiriyorum icimden onlara karsi.

Güvenilmez tiplerin başta gelenleri :D

Terbiyesiz Ahlaksızlar cok aip :D

Sevgili kelimesini sevilen anlamında değilde koluna takıp gezme anlamında anlayan tipler...

Talibi çoktur adam ne yapsın. :D

Bir öncekini ya sevmemiştir ya da maymun iştahlılık..

En mantıklısi oturup aşk acısı mi çekecek bir de?

İlgiye muhtactir, tek yapamiyordur. Onunkisi aşk falan degil, 7/24 pohpohlayacak birinin olmasi istegidir. Surekli birileri tarafindan sevildigini ve ozel oldugunu hissetmeye muhtac biridir. Daha fazla yerden yere vurmayayim ben en iyisi :T:

Haftası olmadan bulanı mı dersin yoksa hayatında siz varken bulanı mı..Çivi çiviyi söker kafası ile hareket edersen çekici yersin suratına..

Erkeğin de kadının da or.....su olmak böyle birşey işte.

Aslında yorum yapmayacaktım ama üstekinin yorumuna katıldığımı söylemeden geçmedim. :p

yedekleme işlemi daha önceden yapılmış
zemin ayarlanmış ve faaliyete geçirilmiştir.

Geri