Ayrıldıktan hemen sonra başkasını bulan kişi

Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
Sizin haberiniz olmadan sizden başkalarıyla da görüştüğü içindir o.
Bazılarınız çok saf üzgünüm.

Öyle şeyler oluyor. Bazen araya girenler tetikliyor.

Gülme komşuna, gelir başına. (Kimsenin ruhunu okuyamayız.)

ben şeylere karşıyım, bunun 3 ay süresi olmalı, 5 ay olsa iyi olur, aaa bir ay çok az. İki günde bulmuş duydun mu vs.
ayrılık zaten bir şeyler noktalandığında -ve genelde- duygular tükendiğinde yaşanılan bir şey. bir de hemen derken? mesela ne kadar "hemen"? kime göre hemen?
bana kalırsa insanın kalbini ve kafasını dinlemesi lazım bu tarz olaylardan sonra. ama o süreyi de kişi bilir zannımca. kime ne kadar zamanın iyi geleceğini biz bilmiyoruz ki.
zaten birisiyle beraberken diğeri olmasın ya da sonraki yara bandı niyetine kullanılmasın da, sürenin uzunluğu kısalığı beni ilgilendirmiyor.

ben şeylere karşıyım, bunun 3 ay süresi olmalı, 5 ay olsa iyi olur, aaa bir ay çok az. İki günde bulmuş duydun mu vs.
ayrılık zaten bir şeyler noktalandığında -ve genelde- duygular tükendiğinde yaşanılan bir şey. bir de hemen derken? mesela ne kadar "hemen"? kime göre hemen?
bana kalırsa insanın kalbini ve kafasını dinlemesi lazım bu tarz olaylardan sonra. ama o süreyi de kişi bilir zannımca. kime ne kadar zamanın iyi geleceğini biz bilmiyoruz ki.
zaten birisiyle beraberken diğeri olmasın ya da sonraki yara bandı niyetine kullanılmasın da, sürenin uzunluğu kısalığı beni ilgilendirmiyor.
pazartesi senden ayrılıp cuma yeni sevgilisiyle tatile çıksa bıle mı karsısın.

Borsayı senle açıp başkasıyla kapadı adam

pazartesi senden ayrılıp cuma yeni sevgilisiyle tatile çıksa bıle mı karsısın.

Borsayı senle açıp başkasıyla kapadı adam

spesifik örnekler verip kendi yazdığımla beni ters düşüreceksin :h:
o tabi ki garip. ve üzücü. ve kırıcı. ve şüphe uyandırıcı.
ben şöyle diyorum ilişkiler, bence noktalanmadan noktalanıyor zaten. benden ne kadar sonra birini bulduğu artık niye beni ilgilendirsin ki misal? kendini buna hazır hissediyorsa, zaten çoktan bitmiş gitmiş aslında. napak.
senin verdiğin örnek çok ekstrem örnek. yani, bu tabi ki "acaba" uyandırıyor. ama onun da önemi yok artık bittikten sonra.

Geri