Ayrıldıktan hemen sonra başkasını bulan kişi

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Ayrildiktan sonra direk yeni sevgili bulan kisi, zaten seninle birlikte iken baskasiyla konusuyordu, daha dogrusu: belki de bir cok kisiyle konusuyordu. Kisacasi, ne saygisi vardi sana, nede ciddiyeti. Kullanilmissin diye bil. Baska birsey daha var: Sevgilisinden ayrildiktan sonra, onu unutmak icin baska bir sevgili bulma cabbalari oluyor bazilarinda. Bunlari da bir ayri aptal buluyorum. Adam gibi acisini cekemeyip, direk baskasinda unutacagini zannediyor, oysa o sekilde hic unutmaz.

Soyle diyim; Bu kisileri zavalli buluyorum.

Ayrıldıysam biter ne yaptığından bana ne , ona ne ??

Zamanında bilseymiş kıymetimi

boşalınca kendini kötü hissediyordur
boşlukların dolması lazım tabi [emoji14]p

Severek ayrılanların denk gelmedikleri durum. ^^

İnat uğruna yapıyorsa bunu, pişman olacaktır eminim ki.

dusmedim o hataya, dusmucem de Allahin izniyle...

zaten ayrılmadan önce yedeklenmiştir biter bitmezde yeni ilişki başlar

Hic unutmam forumdan bi bayan uye sevdigi adamdan ayrildigi icin 1 hafta boyunca gelip bana saatlerce dert yanmisti. Karasevdaya tutulmus diye uzulurken (saf ben) bi baktim bi sonraki hafta baska bi adamla tililili yapiyor asik olmus. Beynimden vurulmusa dondum. (hayir bana ne oluyorsa sanki eski sevgilisi benim) Ve caktirmadan sildim sildim faceden. O gun bu gun gormuyorum.

Çivi çiviyi söker mantalitesinde olan kişidir.
Ama bilmez ki her çivinin izi kalır, çirkinleşir..
Sonra sevecek yüzü kalmaz..

Geçen yaz başıma geldi. Ayrıldıktan 1 ay sonra tatil dönüşü yeni tanis(ma)digim ama benim sonradan fark ettiğim biri ile pat diye sevgili olmuştum. Hayat bazen planları alt üst edebilir:)))

Hic unutmam forumdan bi bayan uye sevdigi adamdan ayrildigi icin 1 hafta boyunca gelip bana saatlerce dert yanmisti. Karasevdaya tutulmus diye uzulurken (saf ben) bi baktim bi sonraki hafta baska bi adamla tililili yapiyor asik olmus. Beynimden vurulmusa dondum. (hayir bana ne oluyorsa sanki eski sevgilisi benim) Ve caktirmadan sildim sildim faceden. O gun bu gun gormuyorum.

Bana diyorsun sandim:(
Dediğin kişiyi belki de biliyorum dur :p

Geri