Ayran geyikleri - ayran twitter geyikleri - ayran sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3082 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başbakan 3 çocuk istiyor ama ayran için rakı içmeyin diyor, nasıl olacak o iş ?

rakı-ayran ilişkilendirmeli şakaları ufaktan bitirelim diyorum arkadaşlar ne dersiniz?Hiç şaka yapmamış olanlarda yapsın hevesini alsın hadi

başım çatlıyor, o son ayran'ı içmeyecektim !!

3 kilo et yer
2 litre ayran içer
10 kiloluk karpuzun yarısını yer
Tartıya çıktığında 10 kilo almış olur..
Keyifli bir yaz günü 15 de olur

Sizin yarım bırakıp attığınız ayran kutuların da kalan ayranı karıncalar su sanıp içiyo eve gidip karısını çocuğunu dövüyo yapmayın bunları.

milli içkimiz: ayran.
milli uyuşturucumuz: sigara.
milli hedefimiz: en az 3 çocuk.

Bu kadar hıyara ayranı içirirsen bu milletten de anca cacık olur. Siyasi şaka yaptım herkes ayık olsun. Bana da ayran verin ama yayık olsun

Gelen tepkiler üzerine;

-Ayran da mı içmiyağh?

İçki içmek haram şimdi ayran içmektemi haram anlayan anlatsın ya.

Rakı da millî içkimiz, ayran da. Birinden birini red mi, inkâr mı edeceğiz illâ? Müzeyyen Senar'ın sahnede içtiği rakı yabancı içki miydi?

Gün olur devran döner, şans bu ya döner bigun bizim yuzumuzede güler, ayran içtim kafam güzell ahahaa çiçekler böcekler falan filan :)

haa koyun sütünü seven ayran içsin lafımız yok,biz gene aslan sütüne devam edicez RTE

Arkadaşımla ayran içtik ayrı düştük, dengeyi sağlayamadık alkolü fazla kaçırmışız.

BI3vfz-CUAAvPks.jpg:large

Arkadaşlar, ayran yayıkta durduğu gibi durmuyor. lütfen bu gece çok kaçırmayın.

Başbakanlıktan geldiler ve sosyal medyada "ayran" esprisi yapmayan tek insan olduğum için plaket verdiler.. (Bu tweetten sonra geri aldılar)

İstatistiklere göre, Türkiye'de Bira tüketimi Ayran tüketiminin nerdeyse 2 katıdır.

: Bandrolsüz ayran içmeyin lan kör olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri