Ayran geyikleri - ayran twitter geyikleri - ayran sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İNTERNETTEN İÇKİ SİPARİŞİNİ DE KALDIRMIŞLAR, ayran da mı içemiyerehh

Saat daha 10 olmamışken gideyim de biraz ayran depolayayım, gece lazım olur malum.

Tam Alanayaya tatile geldim içki yasağa çıktı. Neyse akşam 20:00 sularında sahilde Ayran Party hard etkinliğine gideceğim.

alkol yasaklanmış. ne yani şimdi ayran içemeyecek miyiz :((

Piknikte, ayran içilir - ayran içilir, eğlenilir! Milli eğlencemiz sebat etmektir. Bizde ayran içilir, sebat edilir. Böylece "öteki"leşilmez

Hiç girmedim o muhabbete..alkol kullanan biri değilim..Ama milli içki ise söz konusu olan ayran değil çay derim

Abi dur gideyim de Milli içki ayran konusunda şakalı tweet yazayım vatandaş bunu benden bekliyor mutlak yapmam lazım ...YA BSG

Son Dakika!!! Mecliste ortam gerildi!
Ayran satışına yasak söz konusu...
Artık 11 yaş altına ayran satışı yasaklanacak mı?!

ekmek bulamazsak pasta yeriz , alkol bulmazsak ayran içeriz

Asıl 22:00'den sonra ayran satışı yasaklansın. Onun yaptığı kafa ülkeye daha çok zarar veriyor.

BK4fAslCQAIi2eC.jpg

•Coca Cola'nın içinde rakı varmış, Pepsi'de de beyaz peynir, Fanta'da meze, Ayran'dan da 3-5 dost çıkarsa hadi doğru fasıla

Açılım yapıldı, terör örgütü çekilmeye, 'Akil adamlar' ise tepki görmeye başladı.
Türkiye'nin gündemine 'MİLLİ İÇKİMİZ AYRAN' düştü.

Ne yani artık 22.00'dan sonra çiğ köftenin yanına ayran alamayacak mıyız?

direksiyon basindayken sigara icmekte yasaklanmis oh ne ala memleket.yolboyu ayran iceriz artik.

18'ini geçen herkes ruhsat alıp günün 24 saati silah taşıyabilir ama 22'den sonra kimse alkol taşıyamaz. Hmm, çok güvende hissettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri