Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl Red ettiğine bakmalı kestirip atıyor mu yoksa açık kapı bırakıyor mu? Açık kapı varsa istikrar devreye girmeli
İşte her hayır, hayır değildir bunu da ancak zeki insanlar görebilir ne istediğini biliyor isen kimse yıldırmamalı seni :diki kez reddeden birinin kapısını çilingir gelse açamaz.
İşte her hayır, hayır değildir bunu da ancak zeki insanlar görebilir ne istediğini biliyor isen kimse yıldırmamalı seni :d
İşte düz olmak bitiriyor erkekleri bakış açısı tek ve net ama böyle olmamalı neyse bişey diyemem efendim bu sizin bakış açınızbir zahmet iki kez hayır diyenin hayır’ı bildiğimiz hayır olsun. bazı konular ikilemlere gelmez.
İşte düz olmak bitiriyor erkekleri bakış açısı tek ve net ama böyle olmamalı neyse bişey diyemem efendim bu sizin bakış açınız![]()
Nasıl Red ettiğine bakmalı kestirip atıyor mu yoksa açık kapı bırakıyor mu? Açık kapı varsa istikrar devreye girmeli
Her gülene yürüyorsan seni üzerler…Bu konuda bir bayan üye beni defalarca ret etmişti. Süre falan hiç önemli değildi benim için. İki gülse hemen yürüyordum shsjsksk
Okuyor mu şuan seni SjssjBu konuda bir bayan üye beni defalarca ret etmişti. Süre falan hiç önemli değildi benim için. İki gülse hemen yürüyordum shsjsksk
Okuyor mu şuan seni Sjssj
HımmBu konuda bir bayan üye beni defalarca ret etmişti. Süre falan hiç önemli değildi benim için. İki gülse hemen yürüyordum shsjsksk