Aynı kız tarafından ikinci kez reddedilen erkek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü
Artık cevresıne bakma vaktı gelmesıtır.
Reddeden kısıden umıdını kesmelı

3. kez terk edilene nazaran iyidir.

Bir insana ikinci kez sizi red veya kabul etme fırsatı veriyorsanız iki olasılıktan biridir.

3-4-5 kez teklif ettim kabul etmedi. Hepsinde de iyi nazik ve güler yüzle reddetti. Kilimci başka bir kızdı. Gözüm görmüyordu başkasını, garip çok garip...

kadehler boyunca bir türkü sözü

Aynı hatayı 2. açılmasındada tekrarlayandır. Hababam sınıfında "kimya hocası" gibi "hay allah bu sefer amonyum nitratı fazla koydum yine olmadı" diğen adamdır. Acilen barutu farketmesi gereklidir.

Bir şey deniyordur belki. :D

Bak şimdi iki reddediliş arasında umutlanacağı bir şey olduysa, ikinci kez denemiş olabilir şansını. Ama sistematik olarak-elinde hiçbir şey olmadan- teklif ediyorsa, biraz şaşkındır sanki, geri durması gerekir, böyle şeyler yapmasın gereksizdir. Çok seviyor olabilir, karşı taraf sevmiyorsa, defalarca reddedilrcektir.

birde rededildim ikide reddedildim üçte reddedildim 4 5 6 reddedildim yedincede geldi hesap sordu reddetti sekizde ailesiyle tanıştırdı reddetti dokuzuncuda aynı yatağı paylaştı reddetti , onda benle aynı evi paylaşmaya başladı reddetti. onbirincide sadece bana muhtaç hale geldi reddetti. onikinci olmadan kapıya koydum kendi hayatını mahfetti.

Başıma geldimi yaptım mı diye düşündüm , hatırlayamadım.

Olmadı sanırım.

Çok sevmiştir ya. Çok istiyordur ya da neyse işte herkesin tarzı bir olmaz.

Umut fakirin ekmeği demiştim, arkasındayım. :d
Ama arkadaşlar, 3. kez de denemeyin. İnsanı yıldırmayın.

Aynı kız tarafından ikinci kez değilde, bir günde 10 farklı kız tarafından reddedilmiştim. Bir argüman vardı lisede, ''10 kıza teklif etsem, mutlaka biri kabul eder diye.'' 10'u da reddetti bq.

Geri