Aynı cinsten birisi sizinle yakınlaşmak isterse, tepkiniz bu kadar sakin olur mu?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Konuşmayı hayretler içerisinde okudum. Kusura bakmayın da olayın gidişatı az biraz güldürdü beni. Neden bilmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Ne kadar da zarif yanıtlar vermissiniz ve çok naif idare etmissiniz.

Olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm için böyle. :)

Eşcinsel ilişkilerde tarafların kendi psikoloj,ik algılamaları önemli olduğu için böyle bir teklif gelmeyecektir.:)
Gelse bile bu duruma yaklaşımım,kınamaktan,aşağılamaktan çok uygun dil kullanmakla olacaktır.

Olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm için böyle. :)

Elbette. Kişi de sizi korkutmadan yaklaşmaya çalışmış aslında. ;p
Yaa tekrar kusura bakmayın. Hiç rastlamadığım biseydi ve gülse mi ağlasa mı insan sasiriyor.

Naif yanınızı ve kibar tavrınızı kutlarım.

Yapmadım ben öyle bir şey. Profilimde nişanlımla fotoğrafım varken nasıl yapayım bunu. :D

Bravo Yalçın. :D

Neler yaşanıyor memlekette, bilemiyorum =)
Ayrıca iliski durumu bu konularda belirleyici faktör olmayabilir her zaman
Profillere bakma gibi bir huyum yok, gormedim
Mutluluklar

Bütün gaylere kişisel tercihlerinden dolayı saygım var , ama böyle bir durum karşısında hiç anlayışlı olamam ..
Sizi de tebrik ederim davranışınızdan dolayı

Lenn hadi gece vakti biraz gevezelik edeyim ..
Yanılmıyorsam 16-17 sene öncesiydi .. Bir bayram günü Fındıkzade'de ki üst geçit merdivenlerinden çıkıyordum ama nasıl kalabalık .. Tıklım tıklım .. Derken arkamda birilerinin tacizine uğradığımı farkettim .. Bayağı bildiğiniz kalite kontrol yapıyordu. Geriye de dönemiyordum ki sıkışıklıktan .. İçimden dedim ki " şu kalabalık bir açılsın bittin oğlum sen. O parmaklarını tek tek kıracağım " .. Sonra üstgeçidin üstüne vardığımda kalabalık haliyle rahatladı,açıldı ve ben bir hışım hemen geriye doğru döndüm .. Direkt dalacağım o derece hazırım ama o da ne ! Hemen arkamda iki kız kıkır kıkır gülüyorlardı bana .. Gülmeye devam ede ede yanımdan geçip gittiler .. Kılımı bile kıpırdatamamıştım .. Öyle sap gibi arkalarından bakakalmıştım ..

Velhasılı büyük konuşmayı bırakın büyük düşünme bile beyninizde patlayabilir :)

Şimdi size başımdan geçen 3 olayı anlatayım adlasjflasf

Mado'da çalışırken, Ekin adında garson bir çocuk vardı. Konuşması kırıktı biraz. Arkadaşlar, Ekin hakkında gay yorumu yaparlardı. Bende onlara ''olm çocuk sadece kibar biraz, konuşması kırık o kadar'' derdim, kızardım.
Bir gün Ekin'i masaya dayanıp bana bakarak tırnaklarını yediğini gördüm. Kıllandım tabii ama bozuntuya vermeden ''Hayırdır Ekin?'' dedim gülerek. ''Sen çok yakışıklısın biliyor musun?'' dedi bana. (Evet bana dedi) Ben yine bozuntuya vermeden ''eyvallah kanki sende öylesin'' dedim. ''Keşke eşcinsel olsaydın'' dedi bana. ''Ekin homofobik değilim ama benden bu konuda uzak dur'' demiştim.

Bir kerede Harbiye'de işten eve dönerken bir BMW korna çaldı. Bende adres falan soracak diye yaklaştım. İçindeki adam yine kırık bi ses tonuyla ''pardon, siz iç mimar mısınız?'' diye sordu. ''Hayır'' dedim. ''İç mimar bir arkadaşım var ona çok benzettim, nereye gidiyorsun?'' diye sordu. ''Evime'' dedim. ''Birer kahve içelim mi vaktin var mı?'' dedi. ''Vaktim yok eve gitmem lazım'' dedim. ''Numaranı ver vaktin olduğu bir zaman vakit geçirelim'' deyince benim sinirler gerildi ''S..erim vaktini de senide ..cık ağızlı'' diye bağırınca bastı gitti.

Son olayımda Yenikapı-Hacıosman metrosunda oldu. Kapının hemen yanında ikili koltuklar var bilenler bilir. Orada oturuyorum. Vakit geç, metro bomboş. Bir tane eleman metronun içinde yürüdü yürüdü bomboş metroda geldi benim yanıma oturdu. ''Pardon bu Taksim'e gidiyor değil mi?'' diye sordu kırık ses tonuyla. Ha s..tir yine çattık dedim içimden. ''Evet gidiyor'' diye cevap verdim. Sonrasında bu devamlı sorular soruyor ben kısa ve yüzüne bakmadan cevaplar veriyorum. Az sonra bir erkek turist grubu bindi metroya, sarışın renkli gözlü falan. Yanımda oturan eleman bana dönüp ''bu yabancılar çok yakışıklı oluyor değil mi?'' diye sordu. ''Bilmem, öyledir herhalde'' dedim. Sonra yanımdan kalktı onların yanına gitti yarım yamalak ingilizcesiyle muhabbete girmeye çalıştı. Vay mk dedim eleman beni bunlarla aldattı resmen iyi mi? diye düşündüm ahdksahfkasf

Homofobik olmamak lazım ama ısrar edince işin rengi değişiyor.

Kusura bakmayın ama sizin tavırlarınız da tam demindeymis. Oldukça makul :p

Adam çok güzel tepki vermiş ya. Trollenmiş ama biraz sankim azcık :/

konuyu yeni gördüm, bana biraz trolleme gibi gelse de jose'nin kibar tutumu ve son dakikaya kadar anlayışı hoşuma gitti. yalnız diğer erkeklerimizin de başına böyle bir olayın gelmesi gözümden kaçmadı. benim daha önce hiç başıma gelmiş bir olay değil. :cici:

Bir ara feyste çok karşılaşıyordum Lgbt destekcisiydim diye sanırım akshdjska

Hepsine saygım vardır. Insan olduğu gibi yaşar evet ama bu da bir gerçektir "sapık" konumunda olan kişilerde var. Bu rahatsız edici bir durum.

Ama yine de alay etmek, ya da yargılamak asla olmamalı.

Tercihlerim farklı dostum der, durumu açıklarım.

Israrcı olması çok itici sjxmmd
Daha önce lezbiyen bir hanımefendi bana yürümüştü ufak ufak, kibarca reddetmiştim üstelememişti djckckm
Hiç denedin mi sjxnmcmdmx

Geri