Şimdi size başımdan geçen 3 olayı anlatayım adlasjflasf
Mado'da çalışırken, Ekin adında garson bir çocuk vardı. Konuşması kırıktı biraz. Arkadaşlar, Ekin hakkında gay yorumu yaparlardı. Bende onlara ''olm çocuk sadece kibar biraz, konuşması kırık o kadar'' derdim, kızardım.
Bir gün Ekin'i masaya dayanıp bana bakarak tırnaklarını yediğini gördüm. Kıllandım tabii ama bozuntuya vermeden ''Hayırdır Ekin?'' dedim gülerek. ''Sen çok yakışıklısın biliyor musun?'' dedi bana. (Evet bana dedi) Ben yine bozuntuya vermeden ''eyvallah kanki sende öylesin'' dedim. ''Keşke eşcinsel olsaydın'' dedi bana. ''Ekin homofobik değilim ama benden bu konuda uzak dur'' demiştim.
Bir kerede Harbiye'de işten eve dönerken bir BMW korna çaldı. Bende adres falan soracak diye yaklaştım. İçindeki adam yine kırık bi ses tonuyla ''pardon, siz iç mimar mısınız?'' diye sordu. ''Hayır'' dedim. ''İç mimar bir arkadaşım var ona çok benzettim, nereye gidiyorsun?'' diye sordu. ''Evime'' dedim. ''Birer kahve içelim mi vaktin var mı?'' dedi. ''Vaktim yok eve gitmem lazım'' dedim. ''Numaranı ver vaktin olduğu bir zaman vakit geçirelim'' deyince benim sinirler gerildi ''S..erim vaktini de senide ..cık ağızlı'' diye bağırınca bastı gitti.
Son olayımda Yenikapı-Hacıosman metrosunda oldu. Kapının hemen yanında ikili koltuklar var bilenler bilir. Orada oturuyorum. Vakit geç, metro bomboş. Bir tane eleman metronun içinde yürüdü yürüdü bomboş metroda geldi benim yanıma oturdu. ''Pardon bu Taksim'e gidiyor değil mi?'' diye sordu kırık ses tonuyla. Ha s..tir yine çattık dedim içimden. ''Evet gidiyor'' diye cevap verdim. Sonrasında bu devamlı sorular soruyor ben kısa ve yüzüne bakmadan cevaplar veriyorum. Az sonra bir erkek turist grubu bindi metroya, sarışın renkli gözlü falan. Yanımda oturan eleman bana dönüp ''bu yabancılar çok yakışıklı oluyor değil mi?'' diye sordu. ''Bilmem, öyledir herhalde'' dedim. Sonra yanımdan kalktı onların yanına gitti yarım yamalak ingilizcesiyle muhabbete girmeye çalıştı. Vay mk dedim eleman beni bunlarla aldattı resmen iyi mi? diye düşündüm ahdksahfkasf
Homofobik olmamak lazım ama ısrar edince işin rengi değişiyor.