aynı anda birden fazla erkekle çıkan kız

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
[YOUTUBE]/FxDhFsfIHmo[/YOUTUBE]

Idare edebiliosa.

Vay anasını. Bence takdire şayan :D asdjaj

"Aynı anda birden fazla kadinla birlikte olan erkek" ile ayni karakterdedir.

İnsanları idare etmek gayet kolay. Kişi bunu karşındakine olan saygısından yapmamalıdır.

Aynı anda çıkarlar mı bilmem de yedekte her zaman birileri vardır. Kızların genel taktiğidir bu.

Bunlar ergen fantazisi. Ergenler aldanmaktan çok korkar. Konuyu açan çocuk zaten banlanmış.

Ayrılmadan önce yeni kocasını bulan biri ile tanışmıştım. O da benim için en ileri nokta olmuştu. Arada boşluk bırakmak istememiş. Oldukça güzel olduğu için de bu durum onun için büyük bir çaba gerektirmedi.

Ben bile kendisine yüz vermediğim için bazen pişmanlık duyuyorum. ( Prensiplerle yaşamak zor iş)

aynı anda çıkamaz
deneyin bakayım oluyor mu
olmaz
neden
tek an vardır
tek Karma vardır

Karma beyin dediği gibi an olayı olmaz da, Lilith hanım tam hislerime tercüman olmuş

Aptal olmayın oğlum. Babanızın evladı mı ? Güvenmeyin. Araştırın...

Ondan sonra ağzına sıçın.

Sonra çok ağlar, sızlar "erkekler bana değer vermiyor, beni hep sevişilecek kadın olarak görüyorlar" diye. İşini gören geçer gider kimsenin teki de olmaz.

Çok kadın hiç kadındır , sonu yalnızlıktır .
Tersi versiyon bu da ..Son değişmez .

Yetenekli olma durumu, nefes alsın yeter diyen, kapı gıcırtısına tahrik olan, damacanaya hallenen tipler ile takılır genelde. Aklı başında kimse ikinci adam olmaz, anlamayıp hissedebilir olmayacak kadar abaza olması gerek.

Geri