aynı anda birden fazla erkekle çıkan kız

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
ayrılıktan sonra boşluk yerine başka bir kucağa düşmek isteyen kızdır.

Tam tersi durumu çok gördüm de buna şahit olmadım fazla.

Bir ilgi odağına misilleme yapmanın ilgi odağı kadar dikkat çekeceği düşünülür. Doğrudur.

Basketbola dikkat çekmek isteyen birinin, dünyanın en büyük sektörü olan futbolu gündeme getirmesi gibi. Dünyadaki tek spor futbol sanılıyor.

Bu cümleden sonra ülkedeki diğer sporların yükselişini inceleyin.

Basitleşmenin önlenemez yükselişinin toplum, insan kusurlarıyla örtüşmesi sağlanıyor. Carpe diem felsefesinin çulsuzlar yaratması gerekirken tur tatillerinde birbirlerini beceren insanlar yaratması gibi.

Ben özgürüm. Sadece özgür.

Yapayalnızdır o. Yaptığı şeyin ne kadar yıpratıcı olduğunu bir zaman sonra anlayıp etkeklerden nefret bile edebilir. Aslında derdi kendisiyle biz aracız sadece.

İhtiyaçlarını gidermek için.

erkek çıkınca çapkın , bayan ise......

Hayat felsefesini arayan kız tipidir. Önemli olan alışkanlık haline getirmemesidir. Diğer bir hususta çıktığı olduğunu bildiği halde yinede o kızla çıkan erkek tipidir. Ona Türkçemizde G*vat derler.

Cikanina denk gelmedim de boncuk dagitanini gordum bizzat.

bkz: çoklu şarj aleti

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Defalarca yazdım yine yazıyorum, kadının en büyük düşmanı yine kadın .
Bu tarz konularda hemcinslerinizi gömmeyi ne çok seviyorsunuz , acıyorum

bayılırım ortamda 3-5 erkeğin arasında tek kadın olmaya.
Tüm ilgi üstünde falan.

Bknz: Kızlı Erkekli aynı ortamdalar

Başlıkta aynı anda yazılmış ama konu içeriğinde ayrıldıktan sonra demiş hangisine yorum yapalım=)

Neyse , aynı anda birden fazla kişiyle çıkıyorsa belki tanıdığı erkeklere misilleme yapıyordur saygı duymalı:p

taze-kasar-yarim-yagli.jpg

Kendisine saygısı olmayandır..Bunu yapanın cinsiyetinin önemi yok her iki cins içinde geçerli.

Geri