kamil0920
Bronz Üye
Hele yine mi kadın düşmanlığı 🤣 Deme öyle Üstadım linç ederler seni. Kadındır, mağdurdur, haklıdır Kahkahalar atan gülücük.Kadınlardan sogudum yeminle ya kimseye güvenim kalmadı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hele yine mi kadın düşmanlığı 🤣 Deme öyle Üstadım linç ederler seni. Kadındır, mağdurdur, haklıdır Kahkahalar atan gülücük.Kadınlardan sogudum yeminle ya kimseye güvenim kalmadı.
Doğrudan aldatma sayılır çünkü o insanları kandırmış oluyor.Peki bu on kişinin birbirinden haberi var mı.
Haa ren geyiği sürüsüyle takılmıyorsa rent a car işi yapıyordur.🤣🤣Peki bu on kişinin birbirinden haberi var mı.
Seni esefle kınıyorum kandırmak Erkeklerin işi değil miydi ya hep kadınlar mağdur olmuyor muydu bu işte bir yanlışlık var bir daha düşün istersen.Doğrudan aldatma sayılır çünkü o insanları kandırmış oluyor.
Aynı anda birkaç kişi ile görüşen kişinin cinsiyeti önemli değildir ve kadın da olsa erkek de olsa sonuç değişmez; bunun adı aldatmadır.Seni esefle kınıyorum kandırmak Erkeklerin işi değil miydi ya hep kadınlar mağdur olmuyor muydu bu işte bir yanlışlık var bir daha düşün istersen.
Ama ufak bir Dipnot getirelim bunu erkek yaparsa şerefsiz ünvanını taşıyor değil mi? Şimdi samimice cevap verin Doğru mu değil mi? Herhalde bazı kadınlar şerefi bir aksesuar olarak kullanıyor kendini yakıştığını ama erkek olana yakışmadığını düşünüyor olsa gerek.Aynı anda birkaç kişi ile görüşen kişinin cinsiyeti önemli değildir ve kadın da olsa erkek de olsa sonuç değişmez; bunun adı aldatmadır.
Bir insanı başka biri ile paylaşmak herkesin kabulleneceği bir durum değildir ve bu sebeple gizli tutmaya çalışıyorlar. Sıfatların da bir önemi yok çünkü vicdanı olan biri, hayatındaki insana ihaneti layık görmez. İlişkisi olmayan kişiler de flört etmeden de insan tanıyabilir ve sonrasında ilişkinin adı konur.Ama ufak bir Dipnot getirelim bunu erkek yaparsa şerefsiz ünvanını taşıyor değil mi? Şimdi samimice cevap verin Doğru mu değil mi? Herhalde bazı kadınlar şerefi bir aksesuar olarak kullanıyor kendini yakıştığını ama erkek olana yakışmadığını düşünüyor olsa gerek.
İhanet düşüncede başlar ve insan kendisine yapılsa kabul etmeyeceği hiçbir davranışı, başkasına da layık görmemelidir.Hepsiyle görüşmüyordur herhalde 9'u sanaldir