Haber Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Peki bu on kişinin birbirinden haberi var mı.
Haa ren geyiği sürüsüyle takılmıyorsa rent a car işi yapıyordur.🤣🤣

Doğrudan aldatma sayılır çünkü o insanları kandırmış oluyor.
Seni esefle kınıyorum kandırmak Erkeklerin işi değil miydi ya hep kadınlar mağdur olmuyor muydu bu işte bir yanlışlık var bir daha düşün istersen.

Seni esefle kınıyorum kandırmak Erkeklerin işi değil miydi ya hep kadınlar mağdur olmuyor muydu bu işte bir yanlışlık var bir daha düşün istersen.
Aynı anda birkaç kişi ile görüşen kişinin cinsiyeti önemli değildir ve kadın da olsa erkek de olsa sonuç değişmez; bunun adı aldatmadır.

Aynı anda birkaç kişi ile görüşen kişinin cinsiyeti önemli değildir ve kadın da olsa erkek de olsa sonuç değişmez; bunun adı aldatmadır.
Ama ufak bir Dipnot getirelim bunu erkek yaparsa şerefsiz ünvanını taşıyor değil mi? Şimdi samimice cevap verin Doğru mu değil mi? Herhalde bazı kadınlar şerefi bir aksesuar olarak kullanıyor kendini yakıştığını ama erkek olana yakışmadığını düşünüyor olsa gerek.

Ama ufak bir Dipnot getirelim bunu erkek yaparsa şerefsiz ünvanını taşıyor değil mi? Şimdi samimice cevap verin Doğru mu değil mi? Herhalde bazı kadınlar şerefi bir aksesuar olarak kullanıyor kendini yakıştığını ama erkek olana yakışmadığını düşünüyor olsa gerek.
Bir insanı başka biri ile paylaşmak herkesin kabulleneceği bir durum değildir ve bu sebeple gizli tutmaya çalışıyorlar. Sıfatların da bir önemi yok çünkü vicdanı olan biri, hayatındaki insana ihaneti layık görmez. İlişkisi olmayan kişiler de flört etmeden de insan tanıyabilir ve sonrasında ilişkinin adı konur.

İlişkisi olan birine bile bile adım atanların da vicdanı devreye girmiyor demektir ve zaten kendilerine yapılsa asla kabul etmeyeceklerdir.

Hepsiyle görüşmüyordur herhalde 9'u sanaldir

Şimdiki arkadaşlıklarda öyle deilmi zaten? Canım lar ozledimmm ler havada uçuşuyor.
Flörtmü arkadasmi belli deil.
Yazan cikarsa üzülürüm bilesiniz

Al iste sonra niye kadinnar kotu

Geri