Haber Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
1770716709266.png

Melis İşiten, sunuculuğunu yaptığı programda; "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum. Bekar insanlar istediği kadar flört edebilir" dedi

Melis İşiten, 'Zaten Şov' isimli programında Oğuzhan Uğur'u konuk etti. İşiten ile Uğur, aralarında yaşanan flört diyaloğu ile gündeme geldi.

Uğur; "Çoklu flört erkekte olur mu? Bizde yok" derken, İşiten'in; "Çoklu flört bende de yok" demesi ortalığı karıştırdı.

Oğuzhan Uğur, Melis İşiten'in telefonunda birden fazla erkeğin mesajlarını gördüğünü belirtti. Ardından Melis İşiten de 'çoklu flört' iddiasını kabul etmek durumunda kalarak; "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum. Bekar insanlar istediği kadar flört edebilir" dedi.

Uğur; "Baba bu kumandalı arabayı istiyorum. Alıyorsun. Yanındaki çocuk başkasıyla geçerken böyle bakıyorsun" diyen Oğuzhan Uğur'a, Melis İşiten'in cevabı ise şöyle oldu: Almıyorum, almıyorum. Araba galerisindeymişim gibi düşün.

IMG_2398.jpeg

IMG_2399.jpeg

Kadının genişliği error..

Bu bir kabiliyet bence

sikko yaşamları hakkında kamu önünde böyle açıklamalar yaparak en temel insan iletişimi şeklinin bile altını boşalttılar............ arkadaşlık kurmak istediğin bile fakbadi olmak istiyor......... asıl böylelerini tutuklayacaksın.........

millet fosur fosur sevişiyor ya

Evlenmeden once hoş kadındı. Şimdi çok sıradan görünüyor.

Neden inanmıyorsun klaus arka planda kimseyle sen gibi yakın değilim beni tanıyanlar sor lütfen.

Flört etmiyordur bence ona asılanlara boncuk dağıtıyordur. Biraz amiyane oldu ama kusura bakmasın.

biride çıkıp neden geç cevap veriyorsun demiyor mu ya ?

Melis İşiten kim? Daha önce adını hiç işitmedim. Kusura bakmasın tanıyamadım, aşırı ünlü bolluğu var ülkede.

Ekli dosyayı görüntüle 127469

Melis İşiten, sunuculuğunu yaptığı programda; "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum. Bekar insanlar istediği kadar flört edebilir" dedi

Melis İşiten, 'Zaten Şov' isimli programında Oğuzhan Uğur'u konuk etti. İşiten ile Uğur, aralarında yaşanan flört diyaloğu ile gündeme geldi.

Uğur; "Çoklu flört erkekte olur mu? Bizde yok" derken, İşiten'in; "Çoklu flört bende de yok" demesi ortalığı karıştırdı.

Oğuzhan Uğur, Melis İşiten'in telefonunda birden fazla erkeğin mesajlarını gördüğünü belirtti. Ardından Melis İşiten de 'çoklu flört' iddiasını kabul etmek durumunda kalarak; "Aynı anda 10 kişiyle flört ediyorum. Bekar insanlar istediği kadar flört edebilir" dedi.

Uğur; "Baba bu kumandalı arabayı istiyorum. Alıyorsun. Yanındaki çocuk başkasıyla geçerken böyle bakıyorsun" diyen Oğuzhan Uğur'a, Melis İşiten'in cevabı ise şöyle oldu: Almıyorum, almıyorum. Araba galerisindeymişim gibi düşün.
Bir insan sa bu harbi meslek erbabı. Sorsan özgürlükcü bir insan müsveddesi. Normal bir insan dese neler denir biliyorsunuz değil mi ama biraz ünlü olunca Sosyal ilişki, flört hahaha.

Geri