Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin boyun uzun değil mi ya? nasıl 41......41 numara, ben güvenilir bir erkeğim o halde.
senin boyun uzun değil mi ya? nasıl 41......
aa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........evet boyum uzun da ayaklarım küçük ama böyle daha iyi ya, daha kibar ve estetik duruyor. labada yaprağı gibi büyük ayaklar çirkin görünüyor. palet takmış penguen gibi yürüyorlar. ayaklarımın fotoğrafını forumda paylaşmıştım, en güzel erkek ayak yarışmasında finale oynar......
selam bebeğim boyunu söylemiyorum şaşırtmak adınaaa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........
aa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........
kimliğimi atıyorum, nikah günü alınsın.ldfkgj işte böyle arkadaşlıklar lazım insana.... iyi ki varsın oşın<34benim voleybolcu bir arkadaşım var, kenan imirzalıoğlu gibi adam. benim iki elim onun bir eli kadar anca ediyor, tanıştırayım seni stokcum.
drdjkfg insan ağzından çıkanlara gerçekten dikkat etmeli...............aa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........
drdjkfg insan ağzından çıkanlara gerçekten dikkat etmeli...............