Ayakları Büyük Olan Erkekler Daha Fazla Aldatıyorlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkeklerin 36,5 ayak takıntısı bundan demek… skljsk

41 numara, ben güvenilir bir erkeğim o halde.

senin boyun uzun değil mi ya? nasıl 41......

evet boyum uzun da ayaklarım küçük ama böyle daha iyi ya, daha kibar ve estetik duruyor. labada yaprağı gibi büyük ayaklar çirkin görünüyor. palet takmış penguen gibi yürüyorlar. ayaklarımın fotoğrafını forumda paylaşmıştım, en güzel erkek ayak yarışmasında finale oynar......

evet boyum uzun da ayaklarım küçük ama böyle daha iyi ya, daha kibar ve estetik duruyor. labada yaprağı gibi büyük ayaklar çirkin görünüyor. palet takmış penguen gibi yürüyorlar. ayaklarımın fotoğrafını forumda paylaşmıştım, en güzel erkek ayak yarışmasında finale oynar......
aa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........

aa yok, ben katılmıyorum buna. napayım, ayaklarımızı ya da ellerimizi ölçtüğümüzde ''oha aşkım, ayakların (ellerin) ne kadar büyük.'' diye şaşırmayacağım manitayı.........

benim voleybolcu bir arkadaşım var, kenan imirzalıoğlu gibi adam. benim iki elim onun bir eli kadar anca ediyor, tanıştırayım seni stokcum.

Ohoo ayak numarasına kalırsa erkek sınıfına bile girmemem lazım.

Mecbur ayağa da bakacaz artık

İsviçre'de yapılan bir araştırmaya göre, poposunda zırt pırt sivilce çıkan erkekler daha çok sadıkmış partnerlerine.

Geri