Ay'a hiç çıkıldı mı?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
hala uzaya gidildi diyorsunuz.olm 2000 metreden mi tur at gel turksat 1b misali.sonra ben uzaya gittim.nah gittin.aya gidilecek.dolaşılacak.araca binip gelinecek.var mı yapan isim verin bana isim.hiç kimse gitmedi.ayrıca robotu ebem de gönderir.robot geri gelmiyor

Bu da mı gol değil? Bu da mı siyonist batının neslimiz üzerindeki oyunlarından biri? :( :( :(

olm billur geçmeyin
ancak bıdı bıdı edin
o mekik aya gitti.nasıl indi? Nasıl parketti.nasıl geri kalktı.yakıt nerde nereye sığdı.havasız alanda itiş nasıl sağlandı.madem her boku biliyonuz beni de aydınlatın.ulan sanki hafta sonları hepiniz marsa gidip geliyor da Bi ben mağara adamıyım

olm billur geçmeyin
ancak bıdı bıdı edin
o mekik aya gitti.nasıl indi? Nasıl parketti.nasıl geri kalktı.yakıt nerde nereye sığdı.havasız alanda itiş nasıl sağlandı.madem her boku biliyonuz beni de aydınlatın.ulan sanki hafta sonları hepiniz marsa gidip geliyor da Bi ben mağara adamıyım

tüm gezegenlerin merkezinde kütle çekim kuvveti var bu şekilde araçlarını düzgünce park edebiliyorlar. itiş gücünü de patlama gücü ile sağlıyor

dünya düz desen daha kanıtlanabilir.

tüm gezegenlerin merkezinde kütle çekim kuvveti var bu şekilde araçlarını düzgünce park edebiliyorlar. itiş gücünü de patlama gücü ile sağlıyor

dünya düz desen daha kanıtlanabilir.

hatta güneş rüzgarından faydalanmaktan bahseder oldu bilim adamları

shady yav ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorsunuz ha."parketmek" mecaz kullanıldı.landing için elbet yerçekimi kullanılacak ama bu (dünyaya göre 1/6 da olsa) iniş değil çarpma demek.illa motor/flap kullanacaksın.peki hava var mı?

shady yav ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorsunuz ha."parketmek" mecaz kullanıldı.landing için elbet yerçekimi kullanılacak ama bu (dünyaya göre 1/6 da olsa) iniş değil çarpma demek.illa motor/flap kullanacaksın.peki hava var mı?

hava yoksa bayrak nasıl dalgalandı ?

valla Bi dayanağım yok.olmaz gibi geliyor bana.bayramda kastamonuya gidecektim.tem deki trafiği görünce dilovasından döndüm.

Dayanaksızsa bende senle aynı fikirdeyim. Hatta 11 eylül saldırılarının da gerçek olmadığını tamamen kurgu olduğunu düşünüyorum. Biraz daha zorlarsak yer çekimini de inkar edebilirim.

Bayrak olayını statik elektriklenme ile açıkladılar. Bilgisayar kapasitesi olayını da digital bilgisayar kullanıldı ve her şeyi bu bilgisayara da yüklemediler bazıları dunyadan kontrol ediliyordu rota gibi. Benim aklıma yatmayan kısım Soğuk savaş döneminde yarışı kazanmak için bunu yaptın da sonra para çok gidiyor deyip ellerini taşın altına koymamaları. Yarışı kazandık gitmeye gerek yok ne lan?

olm billur geçmeyin
ancak bıdı bıdı edin

Seni özledim ya :(

Benim dikkatimi çeken bir nokta var. Fotoğraf makineleri bugün bile dünyadaki çok düşük veya çok yüksek sıcaklıklarda havlu atıp, çalışmayabiliyor. Ay günü 107, gecesinin -153 derecelerde olmasına rağmen, 1969 yılında makineler koruma olmadan nasıl çalışabilmiştir? Koruma olmadığı fotoğraflarda görülüyor, hadi yanlış gördük diyelim, bildiğim kadarıyla Nasa'nın da sadece fotoğraf filmlerinde koruma kullanıldığına dair bir açıklaması var, makineler için yok..

Ayin karanlik yuzu teorisinde yapay oldunu idda eden saglam teorisyenler var a.birlesik devletleri bazi ortadan kalkmasi gereken seyleri orda sakliyormus

Hadi burdan nerden biliyosun yerin çektiğini belki gok itiyodur diyen dindarla dalga geçmeye gidelim..
çünkü her kahvehanede bir doktor bir fizik mühendisi bir insaat mühendisi ve bir gebelkurmay baskaninin kadrolu olduğu ulkedeyiz..
Bonus olarak hakkaten yayi dilinden dusurmeyen bos bakışlarıyla anlaticiya hayranlık duyan sig da eksik olmaz o kahve de.

Geri