Ay'a gidildiğinde uzaya çıkıldığına inanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Ay'a gidilmiş olabilir ama tam olarak keşif edildiğini düşünmüyorum. Ay'ın bizim tarafımızdan görünmeyen yüzü kısmında yeterli incelemeler yok. Çekirdeğine doğru da pek inilmedi vs. vs. Belki de sıradan bir uydu ama bundan emin olunmalı.

Gidildiği konusunda çok sayıda kanıt sunuldu ve yakında Mars'a da gidecekler. "Uzay Turizm" çalışmaları başladı ve istasyon bile kuruldu. Otel olarak faaliyet gösterecek.

Ay, Dünya'ya çok uzak değil ve gitmesi ise hiç zor değil.

ABD yine de 2024 yılında tekrar gidecek ve canlı yayın yapacak.
mağaradan mahalli yaşama bugün geçmişim gibi bunları bana sunmana hayret ediyorum. teşekkürler inancımı pekiştirdin.

mağaradan mahalli yaşama bugün geçmişim gibi bunları bana sunmana hayret ediyorum. teşekkürler inancımı pekiştirdin.
Bilimsel konularda inanç / zannetmek söz konusu olmaz ve çok sayıda kanıt varken niye tereddüt ettiğini anlamadım ki?

Üzerine hiç okuma yapmadım fakat olanaksız gelmiyor.
Gidilmiştir.

dünyanın düz olduğunu söylüyorlar
buna ne diyorsunuz peki yok efenim balık gözü kamerası ile yuvarlak çıkıyormuş filan

Ay'a gidilmiş olabilir ama tam olarak keşif edildiğini düşünmüyorum. Ay'ın bizim tarafımızdan görünmeyen yüzü kısmında yeterli incelemeler yok. Çekirdeğine doğru da pek inilmedi vs. vs. Belki de sıradan bir uydu ama bundan emin olunmalı.

orası durgun, havasız, susuz, göğü karanlık, ölü bir dünya. en ilginç görüntüsü belki de kraterli yüzeyi; gerek ay’da gerekse dünya’da felakete yol açmış çok eski çarpmaların bir kaydı.

He aya gidildi tabi. Floppy disk devrinde gidilmez olur mu. Musa'nın denizi yardigina inanan adam buna da inanır.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Efendimiz bile "aya sert iniş yapacaz" dedi. Yani o bile inmekten bahsetmiyo. En fazla aya "düşebilirsiniz" Elon Musk uzay mekiğine takla attırıp göt geri indirmek için bir teknoloji geliştirmeye çalıştı yakın geçmişte. O bile başarılı olmadı. 67 de ne inmesi allasen.

Reis Ay'a otoban yaptı sözüne inanıyorsunuz da inildiğine mi inanmıyorsunuz?

Son düzenleme:
Geri