Ay'a gidilmiş olabilir ama tam olarak keşif edildiğini düşünmüyorum. Ay'ın bizim tarafımızdan görünmeyen yüzü kısmında yeterli incelemeler yok. Çekirdeğine doğru da pek inilmedi vs. vs. Belki de sıradan bir uydu ama bundan emin olunmalı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mağaradan mahalli yaşama bugün geçmişim gibi bunları bana sunmana hayret ediyorum. teşekkürler inancımı pekiştirdin.Gidildiği konusunda çok sayıda kanıt sunuldu ve yakında Mars'a da gidecekler. "Uzay Turizm" çalışmaları başladı ve istasyon bile kuruldu. Otel olarak faaliyet gösterecek.
Ay, Dünya'ya çok uzak değil ve gitmesi ise hiç zor değil.
ABD yine de 2024 yılında tekrar gidecek ve canlı yayın yapacak.
Bilimsel konularda inanç / zannetmek söz konusu olmaz ve çok sayıda kanıt varken niye tereddüt ettiğini anlamadım ki?mağaradan mahalli yaşama bugün geçmişim gibi bunları bana sunmana hayret ediyorum. teşekkürler inancımı pekiştirdin.
çünkü bana sormak yerine eğitim verdin kıymetli lefty ^_^çok sayıda kanıt varken niye tereddüt ettiğini anlamadım ki?
olanaklı, dünyadan çıkış güzergahı ve yolculuk süreside belli.Üzerine hiç okuma yapmadım fakat olanaksız gelmiyor.
Gidilmiştir.
çünkü bana sormak yerine eğitim verdin kıymetli lefty ^_^
yok yahu sadece biraz incinmişim. ghkjfAlınganlığın mı üstünde?Peki, öyle olsun. Eğitim verecek bir durum yok çünkü çoğu insanın bildiği şeyler...
Ay'a gidilmiş olabilir ama tam olarak keşif edildiğini düşünmüyorum. Ay'ın bizim tarafımızdan görünmeyen yüzü kısmında yeterli incelemeler yok. Çekirdeğine doğru da pek inilmedi vs. vs. Belki de sıradan bir uydu ama bundan emin olunmalı.
nedense son paragrafı okudum ve yazıyı okumama gereği duydum.Yazıyı okuyan var mı ?
Efendim mantik sizi a noktasindan b noktasinasureyyaa ne dusunuo acep
sorgulama kralicesi
pamuk abi ikinci görselde yazıyı birinin sırtına koyup mu çektin ne yaptın