Evet ama mos mor olmuştun. Şimdi daha da beter olursun.Ya melnur u birkaç kere gazlayip markete götürtmustum ne günlerdi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet ama mos mor olmuştun. Şimdi daha da beter olursun.Ya melnur u birkaç kere gazlayip markete götürtmustum ne günlerdi
Yok canım bize bir şey olduğu yok havalar nasıl orda kar var mıEvet ama mos mor olmuştun. Şimdi daha da bezer olursun.
Yok eridi canım. Daha ne olsun size olduğu kadar olmuş zaten, aylık 300-400€'ya göbek atıyorsunuz.Yok canım bize bir şey olduğu yok havalar nasıl orda kar var mı
Sana zamanında iş teklif ettim şu an köşeyi dönmüştükYok eridi canım. Daha ne olsun size olduğu kadar olmuş zaten, aylık 300-400€'ya göbek atıyorsunuz.
Söyle reisine TOGG bayiliği versin bize ortak yapalım, iki yıla milyoneriz.Sana zamanında iş teklif ettim şu an köşeyi dönmüştük
Ahahhh iba seni buraya alırsa etini kemiğini yer paşa olacağın muamma SssjsjTekrar hoşgeldin sevgili @Serçe, kim seni gene kızdırdı da bir kaç gün ara verdin böyle?
Açız burada nadıl alayım bileti. Iba belgi merhamet gösterip uçak biletimi alırsa köyüme giderim ve reisin desteğiyle paşalar gibi yaşarım ama nerede o günler.
O tiplere kulak asma, benim gibi yap, sohbetlerinden uzak dur. Değmez!!!!Ahahhh iba seni buraya alırsa etini kemiğini yer paşa olacağın muamma Sssjsj
Beni tehtit olarak görüyorlar korkuyorlar sanırım benden neyse konunun burası ile ilgilenmiyorum duymak istediklerini duyuyorlar : )
Tamam canımın içiO tiplere kulak asma, benim gibi yap, sohbetlerinden uzak dur. Değmez!!!!
Iba bana dokunmaz, iyi geçiniriz. Gel birilerine kazık atalım deyip yanıma alırım.
En masum söylemle çok safsın be İba.

Aynen ben de öyle düşünmüştüm o zamanlar. Konu başlığında “kişi” yazan yerde hakaret vardı. Onu kaldırdılar o zaman yöneticiler. “Avrupada yaşayan gurbetçiye Türkiye’ye dön diyen ezik/mal(tam hatırlayamadım) diye bir başlıktı.Jesse'nin derdi ulke yada avrupa degil. Onun derdi sol cenah diye hatirliyorum. Gurbet , turkiye gibi kavramlar uyeler ile acabilecegi kavgalarin anahtarlari. Uzerine tasarladigi seyler uyelere olan ofkesini cikarmak icindi zamaninda..
Adamin vatan sevgisini sol cenaha olan ofkesi kontrol ediyor , mantikli bir sey yapsalar bile kabul etmemesi (sünnet) gibime geliyor.