Avea'nın interneti çok yavaş ne yapabilirim

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
İşe öncelikle küfür ederek başlayabilirsiniz. Ben dün öyle yaptım.
İnterneti çekmiyor onu geçtim telefon açık olduğu halde arayıp ulaşamayanlar var kapalı görünüyormuş karşı tarafa. Bu yüzden kaçkez küfür yedim "niye telefonun kapalı lan" diye..
Çıktım gittim Turkcell e . Numaramı taşıyayım dedim aldığım hat daha 90 günlük süreyi tamamlamamış o yüzden Turkcell de kabul etmedi beni. Vodafon da almaz . Kaldım ortada .

Şartları tutanlar turkcell e geçsin . Avea çekilecek dert değil. Özellikle sevgilisi olanlar için büyük sıkıntı arz etmekte , ayrılık sebebidir !

Turkcell de an itibariyle 2 gb internet + gece 12 sabah 6 arası 2 gb daha ekstradan veriyorlar 4 gb oluyor. 500 dk konuşma kaç bin tane de sms veriyorlar hepsi sadece 25 tl.

Benimki avea. Hiç sıkıntı falan çekmiyorum, gayet de güzel çekiyor.

Dün den beri kimi arasam meşgul çalıyor dıt dıt dıt sesi ...
İnternetim gitti bir anda .
Mesaj atamıyorum kimseye gitmiyor.

Kampanyam ayın 1'ine kadar devam ediyor süresi dolmadı eminim . Ki dolsa mesaj atarlar doldu diye o da gelmedi. Bu saçmalığı daha önce yaşayan var mı ? Sebebi ne olabilir. Kimseyi arayamıyorum :(

turkcell kaşının üstünde gözün var o var bu var diyip 40 liralık faturamı 50 ye dayıyordu. geçtim aveaya 2. senem 40 lira sabit ama hizmet içler acısı. tekrar turkcell e döneceğim.

turkcell kaşının üstünde gözün var o var bu var diyip 40 liralık faturamı 50 ye dayıyordu. geçtim aveaya 2. senem 40 lira sabit ama hizmet içler acısı. tekrar turkcell e döneceğim.

hocam vodafone'u neden denemiyosunuz? vallahi çok üzülüyorum vodafone'un üvey evat olmasına :(

hocam vodafone'u neden denemiyosunuz? vallahi çok üzülüyorum vodafone'un üvey evat olmasına :(
sende vodafon mu var? memnun musun? yandex navigasyon turkcelle çok iyi ya. 10 yılı aşkın turkcelciyim memnundum ama feci kazıkılıyorlar adamı. çevremde hiç vodafon yok.

sende vodafon mu var? memnun musun? yandex navigasyon turkcelle çok iyi ya. 10 yılı aşkın turkcelciyim memnundum ama feci kazıkılıyorlar adamı. çevremde hiç vodafon yok.

hemen ucuz, hem kaliteli. vodafone'a geçmekle cebinizde kalacak parayla çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilirsiniz.

Avea bi ara isyeri yuzunden kullandim ne internet ne konusma les ya bide 59. Dkda kapatir o tlfnu:/
Turkcell ne kadar pahali olursa olsun vazgecmeyecegim

Geri