Avea'nın interneti çok yavaş ne yapabilirim

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
avea internet çok yavaş nasıl hızlandırabilirim, avea 3g internet neden çok yavaş, avea hattımın interneti çok yavaş ne yapabilirim, avea internet çok yavaş, avea internet hızım çok yavaş, avea mobil internet çok yavaş, avea'nın interneti neden bu kadar yavaş

Avea hatta internet hızı konusunda sorun yaşayan var mı ? Kardeşimin telefonu avea ve interneti çok yavaş ve sürekli baglantı kesiliyor :dusun:

Bende avea kullanıyorum. Bende aynı problem var yani evde wirelles ile giriyorum ama dışarı çıkınca siteye bile çok zorlanıyor giremiyor siteyi bırak google la bile girerken bile zorlanıyor onun çözümü avea içinde değil avea heryerde avea o yüzden hattanı Turkcell'e taşıması daha mantıklı onunda çekmediği kör noktalar vardır ama ona yapacak birşey yok maalesef.. :)

Avea zaten baz istasyonu en az olan gsm operatörü olduğu için çok normal gerçi 2. Hattım avea benimde ama hiç hız sorunu yaşamadım sadece öyle saçma sapan yerlerde çekmiyor şaşırırip kalıyorum.

Aveanin interneti malesefki yavas biraz alısmak zorundasın:d

avea böyle yapcak bişey yok :D katlanıyoruz mecbur :D

Çok sinir bozucu bu konuda hiç bir çalışmalarıda yok galiba, şebeke sorunu yaşıyor hala

Turkcell'e geç :D bildiğim kadarıyla avea bir çok yerde çekmiyorda zaten.

Avea kullanıyorum interneti gayet iyi. Aslında hattın eski ve yeni olması arasında farklar mevcut, örneğin avea eskiden 32 bit kullanırken yeni hatlarında 64 bite geçti. Bu büyük bir etkendir. Ayrıca diğer etkenler çekim kalitesi baz yakınlığı vs.

İkinci tavsiyem ise, telefonda kullanılan browser(tarayıcı) facebook, forumbahane, veya herhangi bir yazı blog sitelerinde kullanılacak ise "opera mini" kullansın. Eklentilerinin çoğu pasif olduğundan hızlı giriyor. Öte yandan video vs izleyecekse kesinlikli chrome. Ama ilk tercihiniz herzaman opera mini olsun. Hatta mümkünse opera mini 6 serisi olsun. Farkı görürsünüz.

Vodafone gec duzelir

turkcelle gecırmıstım ama sımdı oda yavas vodafone a gecıcem

Bir zamanlar turkcelli iken aveanın uygun fiyatına aldanıp geçiş yapmıştım ama bende aynı sorunla karşılaştım. Telefonum açıkken hatta şebeke varken bazen aranıp ulaşılamayan kişi bile oluyodum :d
Vodafone a geçtim hem uygun fiyat hemde kalite var yani. Vodafone a geçebilir kardeşin.
Hem Beşiktaş'ın sponsoru. Her yerden destek :d

allahın medeniyet görmemiş köyünde yaşıyorsan tabii çekmez telefon. bizim rezidanstan full çekiyor.

Hattını değiş kurtul yada çeken yere taşın.:p

Turkcell e geçtim rahatladım valla.

Geri