Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Beni sevecek kadar deliysen, Hak edecek kadar mertsen,
Yalan söylemeyecek kadar şerefliysen, Bende uğruna ölecek kadar yürekliyim!

Seni seviyorum, fakat aklımla veya kalbimle değil. Olur ya akıl unutur, kalp durur. Bu yüzden seni ruhumla seviyorum. O ne unutur ne de durur.

Aşk insanın hayatı boyunca yaşamadığı ilk defa yaşanılan bir duygudur. Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gördüğünde kalbinde bir heyecan basar.

AŞK, ilk öpüşmenizde arka fonda çalan şarkıyı hatırlamamaktır.
AŞK, birlikte lale çalıp, çocuklar gibi biri sizi görecek diye korkup kaçmaktır.
AŞK, onun gözlerinin içine baktığında kendini görmektir.
AŞK, onun göğsüne başını koyduğunda kalbinin yerinden çıkacakmış gibi attığını hissetmektir.
AŞK, ona sarıldığında içinin titremesidir.
AŞK, ne kadar uzağa giderse gitsin onun teninin kokusunu hatırlamaktır.
AŞK, senden nefret ediyorum dediğinde bile aslında hala ona deli gibi aşık olduğunu bilmektir.
AŞK, onun yanında çocuk gibi mutlu olmaktır.
AŞK, İstanbul demektir.
AŞK, İstanbul Boğazını sarılarak izlemektir.
AŞK, sonsuz olmaya içmektir.
AŞK, tek vücut olmaktır.
AŞK, sanki yanında o varmış gibi gözlerin kapalı yorgana sarılıp onu hayal ederek uyumaktır.
AŞK, ondan emin olmaktır.
AŞK, geçmişe perde çekebilmektir.
AŞK, hatırda kalan tek bir nefesin yıllar sonra sonsuza kadar sana ait olduğuna inanmaktır.
AŞK, fedakarlıktır.
AŞK, acı çekmektir.
AŞK, cevapsız sorulardır.
AŞK, teninin sıcaklığıyla kavrulmak istemektir.
AŞK, ayrılık kabusundan uyanmak istemektir.
AŞK, korkmaktır.
AŞK, ona güvenmektir.
AŞK, ona inanmaktır.
AŞK, yanılmaktır.
AŞK, ona sadık kalmaktır.
AŞK, onun düşünemediklerini ona söylemektir.
AŞK, onun iyiliğini düşünmektir.
AŞK, onun iyiliğini düşündüğün için suçlanmaktır.
AŞK, yanında olmasa bile onu düşünmektir.
AŞK, en zor anında onun yanında olmaktır.
AŞK, sürprizlerle dolu bir ömre evet demektir.
AŞK, artık İstanbul’dan bile nefret etmektir.
AŞK, hep bir son şansın bir yerlerde olmasıdır.
AŞK, ne olursa olsun kalbin kırılmış olsa bile asla vazgeçemediğindir… AŞK, onunlayken başının dönmesidir.
AŞK, anı ölümsüzleştirmek için aynı objektife poz vermektir.
AŞK, bizlikteyken hiç düşünmeden sarımsaklı mantı yiyebilmektir. AŞK, mutluluktan bulutların üstünde uçmaktır.
AŞK, bu sefer akıllandı diye düşünüp, tekrar hayal kırıklığına uğratılmaktır.
Meğer bunların hiçbiri AŞK değilmiş.
AŞK, koca bir YALANMIŞ…

Betül Demir

-En büyük hayalin nedir?
+Yağmurun altında sevdiğim kişiye sarılmak.
+Peki ya senin?
-Yağmurun altında sarılmak istediğin kişi olmak.

Ben artık sevgili istemiyorum.
O fotoğraflarda gördüğüm çiftlerinde bir gün gelecek.
Bu yüzden seninle sevgili olmayalım.
Sevgiliden de öte olalım.
Yani eskisi gibi olalım. Hatta eskisinde iyi.
Bu bir aşk olsun. Sevgi değil.
Seninle her türlü eğlenceyi, saçmalığı yapalım.
Mesela ailem yine eskisi gibi olsun sana karşı. Ben onlara hiç bir şey demedim ayrıldıktan başka. Ama yine de eskisi gibi olsun işte.
Bir yere gitmek istedigimde ‘o da geliyorsa gidebilirsin’ desinler bana. Başka kızlarlada konuş. Önemli değil. Asıl önemli olan, o kızlardan farklı oldugumu hissettirmen bana.
Sana güvene bileyim. Başkalarıyla konuştuğun halde ‘o beni seviyor, ben onun için farklıyım biliyorum’ diyebileyim insanlara.
Yani yeniden biz olalım. Sen ve ben değil.
Biz olabilmeyi öğrenelim beraber. Ve asla sonu gelmeyen, birbirine sahip çıkan aşklarin en iyisi olalım.
En değerlisi..
Benimle bu kadar özel olmaya var mısın?

Aşk öyle basit birşey değildir bana göre, göz göze geldiğinde boş boş bakmıcaksın gözlerinde kaybolucaksın artık seni seviyorum demeklede olmuyor gerekirse şiirler yazacaksın kulağına fısıldıcaksın seni seviyorum diye gizli olucak, ömürlük olucak bir hafta sonra bırakırım nasıl olsa, bırakamassın çocuk oyuncağı değil bu ömürlük olucak. Aşkta güven çok önemlidir karşındakinin güvenini sarstığında olay bitmiştir artık boşuna çabalarsın ilişkini yürütemessin. Nasıl olsa o beni seviyor bende belki onu severim bu düşüncede yanlış karşılıklı olmayınca olmuyor sana bir mutluluk getirmez. AŞK HAFİFE ALINACAK BİR ŞEY DEĞİL…

Aslında insanı en çok acıtan şey hayal kırıkları değil, yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.

Dostoyevski

sanmaki-yasiyorum.jpg

Kusura bakma yeni gördüm kendimde yeniyim :D Sayfan hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş Sonya...

Geri