Avazım çıktığı kadar susuyorum :)

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Resimli-Ask-Sozleri-51.jpg

Aşk büyük harfle başlıyor, sonra küçük harflerle devam ediyor ve sonunda minicik bir nokta, tüm cümleyi bitiriyor.

Şehvet ve şefkatin aynı kalbe sığabilmesi ve birbirlerini rahatsız etmemesidir aşk.

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...

Alıntıdır

Hemen bir başkasına sarılmayın.
Doğrulmak için birinin elinden tutmasına gerek yok, yere koyup kendinde kalkabilirsin.
Üzülüyorsunuz sonra.

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir…

Alıntıdır..

-“Seviyorum” diye başlayıp, “gidiyorum” diye biten bir cümleydi bizim hikayemiz. Hep yan yanaydık aslında ama aramızda uçurumlar büyüttüğümüzün farkına varamıyorduk bir türlü. Bu yüzden biz seninle hep iki kişi olduk ama asla bir çift olamadık.

Bi şehir ol.
Mesela, İSTANBUL gibi..
De ki; Boğazım kuruyana kadar seveceğim seni

898557122_10151052643225205_289745260_n.jpg

Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor , dönüşü imkansız. Ders aldıklarım oldu , almaya vakit bulamadıklarım da.
Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. İyi ki yapmışım dediğim şeyler var , aynı zamanda keşkelerim de... Engellemek istediğim başlangıçlar da var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var. Unutamadığım ama elbet bi gün unutacağım dostlarım var. Hayatımdan seneler , aylar çalan insanlar var... Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var , silemediğim sözler var , duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum , kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var .
İÇİM KANAYA KANAYA GÜÇLÜ OLDUĞUM ANLARIM VAR...

Üzülmüyorum.. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında..

Gökte rahmet olsan umudum değilsin seninde yağmurunda ıslanmıyor bedenim kızgınlığım sana değil kendime senin mevsiminde açmıyor açamıyor çiçeklerim

Geri